• Головна
  • На Донеччині збитки аграріїв від російської агресії вже сягають понад 5 мільярдів
10:56, 1 травня

На Донеччині збитки аграріїв від російської агресії вже сягають понад 5 мільярдів

На Донеччині збитки аграріїв від російської агресії вже сягають понад 5 мільярдів
Зафіксовані збитки аграрних підприємств Донеччини від ворожої агресії з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну сягають понад 5 млрд грн.

Про це на брифінгу заявила заступниця директора департаменту агропромислового комплексу і земельних ресурсів Донецької облдержадміністрації Олена Рибакова, інформує Укрінформ.

«Загальна зафіксована сума збитків на наших аграрних підприємствах сягнула більше п’яти мільярдів гривень. Це тільки порахованих, бо ще ж скільки є непорахованих, тому що до територій там неможливо дістатися, обстежити. Плюс ще готують (інформацію – ред.) по території, яка зараз була окупована. Тобто, п'ять мільярдів - це тільки те, що порахували», - розповіла Рибакова.

За її словами, наразі 352 сільгосппідприємства значаться в реєстрі компаній, які з початку повномасштабної війни зазнали пошкоджень та збитків на території Донеччині, підконтрольній української владі.

«До повномасштабної війни, у 2021 році, на території Донецької області, підконтрольній Україні, працювало близько 850 агропідприємств. Зараз постраждали та зазнали збитків 352 підприємства, які працюють у регіоні… Скільки точно підприємств виїхало з області, важко сказати, бо кожного дня міняються обставини», - додала посадовиця.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Донеччина #аграрії #війна #збитки
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...