• Головна
  • На Донеччині загинув відомий активіст Дмитро Лисенко
13:56, 4 травня
Надійне джерело

На Донеччині загинув відомий активіст Дмитро Лисенко

На Донеччині загинув відомий активіст Дмитро Лисенко

У бою на Авдіївському напрямку загинув активіст з Покровська Дмитро Лисенко. 

Про це повідомив п’ятий президент України, лідер "Європейської солідарності" Петро Порошенко,

 "У бою на Авдіївському напрямку загинув наш Лысенко Дмитрий. Лідер Солідарна Молодь Покровська й відомий активіст, якого знало все місто. Пам’ятаю, як він брав участь у наших заходах на Донеччині ще до 24 лютого… А після повномасштабного вторгнення вступив до лав Сил оборони, воював, мав поранення, але щоразу повертався до служби.
На Донеччині загинув відомий активіст Дмитро Лисенко, фото-1

Дмитро був людиною, з якою багато людей пов’язували майбутнє Донеччини, її відбудову та розвиток. Людиною, яка є символом нового покоління молодих жителів Донеччини: патріотичних, сміливих, розумних, відкритих до світу.

Справжній інтелектуал, який багато думав, шукав шляхи вирішення проблем, сумнівався, ухвалював складні рішення. Полум’яний патріот і рішучий воїн, який кров’ю, потом, а, врешті, й життям довів свою віру у святі ідеї розбудови української державності. Він категорично не терпів несправедливості й всіма силами боровся за правду, як у цивільному житті, так і на фронті.

Дмитро всім серцем любив Донеччину. Як він казав, землю, на якій жили його предки і на якій житимуть його діти. Землю, заради якої він жив і заради якої він загинув у бою. Землю, яку в пам’ять про нього ми маємо захистити та відбудувати.

Зараз я у Покровську. Привіз РЕБ для воїнів. А Дмитра нема...

У Дмитра залишилася дружина і маленька донечка… Мої найщиріші співчуття родині. Ми всі дуже пишаємося Дмитром, справжнім героєм. Можете розраховувати на нашу підтримку.

Вічна пам’ять Дмитру! Вічна слава герою!", - написав Порошенко.



Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Донеччина #Лисенко #Порошенко
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...