Одна з основних ролей в економіці України це сільське господарство. Оптимізація і зниження витрат на паливо і техніку це основна мета аграріїв (для підвищення ефективності) і в цьому нам допоможе системи gps моніторингу.

Період в який використовується максимальна кількість техніки - є посівним. У цей період можливість перевитрати і використання техніки не за призначенням збільшується в рази. І встежити за цим дуже важко.

За допомогою систем gps моніторингу в сільському господарстві можна вирішити такі проблеми як:

  • Місцезнаходження техніки;
  • Час роботи;
  • Площа оброблених полів;
  • Зловживання технікою;
  • А також пробіг і зливи палива.

Як працює система

Системи gps моніторингу працює за допомогою GPS і GSM технологій.

GPS трекер спілкується зі супутником, вони приймають і передають дані, а саме координати або інші дані передаються диспетчеру який фіксує всі параметри від датчика. Дані можна переглядати в режимі on-line або за будь-який проміжок часу. Дані відображаються у вигляді графіків або таблиць.

Існує проблема з нестабільним з'єднанням. Але і це теж не проблема, оскільки трекер має власну пам'ять, якої вистачить на добу. І як тільки з'єднання з'явиться, трекер тотчас передасть дані, і диспетчер отримає інформацію.

Доп. обладнання

Датчик рівня палива, це один з найважливіших факторів gps моніторингу.

За допомогою датчика є можливість контролювати рівень палива техніки.

А це в свою чергу дозволить контролювати зливи і виключити розкрадання, що дозволить економити підприємству. Якщо брати комплексне рішення - gps трекер і датчик рівня палива - це незамінне рішення в системі gps моніторингу.

Компанія Тех Контроль більше 10 років на ринку gps моніторингу. Наші співробітники мають величезний досвід. І з радістю допоможуть вам у виборі gps трекерів, датчиків рівня палива, витратомірів, підігрівачів. А також встановлять на ваш транспортний засіб систему gps моніторингу, це може бути як комплексне рішення, так і індивідуальний трекер. Детальніше ви можете ознайомитися у нас сайті

https://www.tehkontrol.ua/

Або за номерами телефонів

+38 (098) 189-27-27

+38 (044) 599-55-29

+38 (067) 551-64-45