E:\Статьи\Андрей Новак\ЦБТ закупка\Як компанія Центр Біржових Технологій стала лідером серед консалтингових компаній\1.jpg

Центр Біржових Технологій спеціалізується на консалтингу в сфері фінансів і інвестицій. В 2020 році їй вдалося стати лідером серед аналогічних компаній в Україні. Вона здобула престижну нагороду «Лідер галузі» за підсумками Національного бізнес-рейтингу. ЦБТ вдалося досягти такої високої відзнаки завдяки сервісам та послугам, які допомагають її клієнтам заробляти на біржових та позабіржових ринках.

Які саме послуги пропонує Центр Біржових Технологій

ЦБТ надає послуги з навчання трейдингу. В результаті навчання клієнти центру отримують готову модель, яка дозволяєїм побудувати власний прибутковий бізнес, торгуючи на біржах.

Такий бізнес має ряд переваг перед звичайною підприємницькою діяльністю:

  1. Відсутність конкурентів.

  2. Товар тут – гроші, цінні папери та інші активи, які не псуються і їх в будь-який момент можна конвертувати в потрібну валюту.

  3. Працювати можна з дому, а також можна самостійно визначати робочі дні та час.

  4. Немає начальника та не потрібно спілкуватись з людьми, комунікація з якими викликає дискомфорт.

  5. Відсутній граничний поріг заробітку. Прибуток залежить від розміру вкладеного капіталу та стратегії роботи.

Таким чином, завдяки ЦБТ можна освоїти прибутковий бізнес, яким можна заробляти з будь-якої точки світу, де є інтернет. Це актуально в період нового загострення пандемії коронавірусу. Кожен відчув на собі негативні моменти карантину. Когось скоротили, інших карантин змусив закрити бізнес або змінити порядок ведення підприємницької діяльності, наприклад зачинити магазин і здійснювати виключно інтернет-продажі. Ясно, що рівень доходу людей значно впав.

Центр Біржових Технологій дозволяє відкрити бізнес, яким можна займатися з дому. Навіть, якщо оголосять тотальний локдаун, це ніяк не вплине на зайнятість трейдера, оскільки фінансові ринки будуть працювати за будь-яких умов. Більше того, введення карантинних обмежень, як правило, позначається на вартості активів, що спричиняє коливання на ринках і створює умови для вигідної торгівлі. Головне, знати як скористатися цим.

ЦБТ проводить велику кількість навчальних заходів. Серед них: семінари, вебінари, профі-курси, маркет-дискашни та майстер-класи.

Основою освіти в компанії є курс CBT Belastium. Цей курс дає можливість оволодіти професією трейдера з нуля. Час підготовки професійного трейдера за програмою CBT Belastium складає 10 днів. За цей період клієнти отримують всю необхідну інформацію для самостійного укладання прибуткових контрактів.

Термін підготовки трейдерів ЦБТ коротший, ніж у багатьох конкурентів.

Додатковим плюсом CBT Belastium є те, що 80% занять курсу практичні. Учні вчаться працювати з торговим терміналом, укладаючи біржові угоди на демо-рахунку. Такий рахунок не передбачає внесення реальних коштів на депозит. Робота здійснюється виключно з віртуальними грошима, що унеможливлює будь-які ризики. Учень може сміливо тестувати різні торгові стратегії, програми аналізу та автоматичного трейдингу, не лякаючись грошових втрат.

Після навчання у клієнтів центру є можливість поновлювати знання та підвищувати кваліфікацію, безкоштовно відвідуючи профі-курси, майстер-класи та маркет-дискашни.

CBT Belastium має ряд переваг над іншими аналогічними освітніми курсами:

  1. Тільки необхідна теорія, без води і простою мовою.

  2. Максимум практики.

  3. Здобувати освіту можна віддалено та індивідуально..

Плюсом курсу є те, що викладачі являються професійними трейдерами. Завдяки цьому дають студентам лише ті знання та поради, які реально можна застосувати на практиці і заробити з їхньою допомогою.

CBT Belastium від Центру Біржових Технологій: відгуки про курс

Якщо проаналізувати відгуки про CBT Belastium, не важко побачити, що трейдери задоволені цим курсом і вважають його дуже корисним.

Особливо клієнтам подобається, що в Центрі Біржових Технологій роблять акцент на практику. Одна з клієнток, Тетяна Кукуріка, залишила відгук, в якому хвалить курсы саме за наявність практичних занять. На думку Тетяни, теорію можна вивчити і самій, а от здобути практичні навички без досвідченого наставника важко.

Леонтенко Анжеліка зацікавилася навчанням, оскільки зрозуміла, що це дасть шанс займатися власним прибутковим бізнесом, ні від кого не залежачи. В даний момент Анжеліка продовжує розвиватись в темі трейдингу як сама, так і користуючись послугами ЦБТ.

Федору Боянецькому Центр Біржових Технологій сподобався тим, що тут дають велику кількість важливої інформації для подальшого заробітку на біржі. Федір зазначив, що не очікував такого великого обсягу матеріалів, які він отримав на курсі. За його словами, студенти разом з викладачем розбирають різноманітні схеми, таблиці та інші матеріали, які дозволяють підібрати найбільш прибуткову і комфортну стратегію торгівлі. В подальшому Федір планує звертатися в ЦБТ для підвищення кваліфікації.

А ось декілька відгуків про навчальні семінари.

Як видно з цих відгуків, автори відгуків позитивної думки про навчання в ЦБТ. Наприклад, авторка першого відгуку, Аліса, зазначила, що була на семінарі з фінансової грамотності, де спікер все дуже доступно пояснив та дав корисні поради щодо ведення бюджету.

Автор другого відгуку, Тимур, теж відзначив професійність лекторів Центру Біржових Технологій, які викладають інформацію цілком зрозуміло та розгорнуто. Також йому сподобалась наявність практичних занять. Про це ж саме пише Лариса, яка залишила третій відгук. Жінка зазначає, що вчителі в ЦБТ є практикуючими трейдерами і прекрасно розбираються в темі фінансових інвестицій.

І нарешті, Євгенія, авторка четвертого відгуку, також пише про те, що на семінарах вона дізналася багато корисної та актуальної інформації. Більше відгуків ви можете прочитати ось тут https://tradernew.pro/ua/reviews/cbt-review.

Додаткові послуги, які допомогли ЦБТ стати лідером серед консалтингових компаній

Окрім навчання та консультацій з фінансових питань, Центр Біржових Технологій постачає трейдерам ринкову аналітику та складає високоточні фінансові прогнози відносно вартості популярних та екзотичних біржових активів. А прогнози ЦБТ відомі своєю високою точністю.

Ще однією перевагою ЦБТ являються корисні поради стосовно роботи з фінансами та інвестицій. Співробітники компанії, які є практикуючими трейдерами та аналітиками, регулярно проводять семінари, розміщають статті та відео не тільки стосовно заробітку на біржі, а й щодо управління фінансами в цілому. Наприклад, вони часто висловлюють свою думку щодо того, коли краще купувати іноземну валюту, як накопити капітал чи захистити свої заощадження.

Отже, відвідувати семінари ЦБТ може бути корисно будь-кому, навіть якщо у людини не має в планах займатися торгівлею на біржі. У ЦБТ можна не лише навчитися трейдигу, а й підвищити рівень своєї фінансової грамотності.

Центр Біржових Технологій надає широкий спектр освітніх та консультаційних послуг. А число клієнтів ЦБТ безперервно росте, оскільки організація постачає реально корисний продукт, відмічений національною премією та позитивними відгуками клієнтів. Саме цей продукт і допоміг ЦБТ стати загальновизнаним лідером серед консалтингових компаній, яким центр залишається й зараз.