Осінньо-зимовий період у багатьох пов’язаний із застудними захворюваннями. Постійне переохолодження призводить до кашлю. Лікар назначає різноманітні препарати, в залежності від виду захворювання та симптомів. На https://apteka911.ua/shop/lekarstvennyie-preparatyi/ot_kashlya можна знайти такі ліки, вибравши найближчу або найвигіднішу аптеку. Медична інформаційна система Аптека 9-1-1 – найпопулярніша платформа по пошуку конкретних таблеток або їхніх аналогів.

Як лікують сухий та вологий кашель

В лікарні проводять огляд пацієнта, та виписують йому препарати в залежності від характеру захворювання. Адже природа кашлю може бути різною, він може бути:

  • сухим;
  • вологим;
  • беззвучним;
  • гавкаючим.

Кожен з таких проявів являється симптомом певного захворювання.

Якщо діагностують запалення бронхів, трахеї, гортані то спостерігається сухе відкашлювання без виділення мокроти. Аналогічні прояви на початкових стадіях інфекційних або вірусних захворювань.

На такі симптоми страждають люди з проблемами серцево-судинної системи, з нервовими розладами, стресами. Ліки призначаються в залежності від виявленої хвороби. Зазвичай це засоби проти сухого кашлю, різноманітні сиропи та еліксири, заспокійливі препарати.

При цьому типі відкашлювання спостерігається вихід слизу. Слиз та мокротиння можуть мати різний колір (часто по ньому судять про характер захворювання). При таких проблемах лікар призначає відхаркувальні, муколітичні, антигістамінні та комбіновані препарати. Такі прояви свідчать про хвороби дихальної системи.

Крім того, розрізняють гострі приступи та хронічний кашель. Перший триває не більше трьох місяців, а другий більше трьох місяців. Незалежно від тривалості потрібне кваліфіковане лікування.

Як знайти препарати для лікування

При наявності доступу в інтернет краще за все скористатися МІС Аптека 9-1-1. Крім інформації про розташування аптек, тут можна знайти офіційну інструкцію виробника, дешеві аналоги препаратів.