Самостійно позбутися згубної залежності можуть лише одиниці. Більшості людей потрібна професійна допомога, щоб подолати потяг до спиртного чи наркотиків та розпочати нове життя.

У цьому питанні дуже важливо отримати підтримку від найкращих фахівців. Українська наркологічна спілка (УНС) – провідна мережа клінік у Києві, що демонструє приголомшливі результати у лікуванні наркоманії та алкоголізму. Кількість пацієнтів, які назавжди змогли позбутися залежності, перевищує 87%.

 

Переваги клініки Української наркологічної спілки

Обираючи місце для лікування, важливо враховувати усі фактори. УНС користується великою популярністю в країні, оскільки пропонує послуги на найвищому рівні. До переваг Української наркологічної спілки слід віднести:

1.       Комплексний підхід до терапії. Лікарі застосовують передові світові методики, поєднуючи їх задля досягнення ефективного результату. Лікування в стаціонарі обов'язково передбачає як медикаментозну терапію, так і роботу з психологом, групову терапію тощо.

2.       Досвідчені висококваліфіковані спеціалісти. Лікуванням займаються наркологи та психотерапевти з великим стажем, які постійно вивчають та практикують нові методики лікування від залежностей.

3.       Комфортні умови. При лікуванні в стаціонарі пацієнти опиняються в комфортних умовах, ідеальних для відновлення та остаточного одужання.

4.       Перевірені ефективні препарати. Для терапії використовуються лише перевірені безпечні для здоров'я медикаменти. 

Етапи лікування залежності в Українській наркологічній спілці

Першим етапом лікування завжди є припинення вживання наркотику чи алкоголю. Людина може зробити це самостійно або звернувшись до нарколога.

В залежності від того, що вживав пацієнт, ломка проходитиме по-різному. Цей аспект дуже добре вивчений, тому лікарі УНС надають швидку та ефективну допомогу. Основний спосіб зняття детоксикації – це крапельниця із різними препаратами.

Після того, як організм очищається від токсичних речовин, проводиться підтримуюча терапія. Незважаючи на те, що організм чистий, нейронні зв'язки та рецептори відновлюватимуться від кількох місяців до року. Щоб допомогти тілу, людина приймає вітаміни, мінерали, заспокійливі тощо.

На цьому етапі до лікування підключається психотерапія. При успішному опрацюванні проблеми з фахівцем, настає процес ремісії та ресоціалізації.

 

Послуги Української наркологічної спільноти

Клініка надає широкий спектр послуг, який дозволить отримати необхідну допомогу та позбутися залежності:

1.       Лікування наркоманії:

·         у стаціонарі (включає медикаментозну терапію, роботу з психотерапевтом, ресоціалізацію);

·         виклик нарколога додому (фахівець допоможе зняти ломку вдома, дасть консультацію з догляду, мотивує на лікування у стаціонарі);

·         плазмаферез (процедура очищення плазми крові від токсичних речовин, проводиться тільки в стаціонарі);

·         УБОД – ультрашвидка детоксикація організму (процедура проводиться у клініці під наркозом. Вона допомагає зняти ломку та очистити організм у максимально швидкі терміни).

2.       Лікування алкоголізму:

·         у стаціонарі (включає медикаментозну детоксикацію, роботу з психотерапевтом, ресоціалізацію);

·         виведення із запою вдома (лікар приїжджає додому і виводить із запою за допомогою крапельниць, якщо запій триває не більше 10 днів);

·         кодування (проводиться різними способами і дає відмінний результат, якщо людина хоче позбутися залежності).

3.       Кодування:

·         вшивання Еспераль (людині підшивається капсула з препаратами, що не дозволяють засвоюватися спирту, внаслідок чого навіть невелика кількість алкоголю викликає сильну інтоксикацію);

·         імплантація Налтрексону (підшивається капсула з речовинами, що не дають відчути задоволення від алкоголю);

·         кодування за методом Довженка (поєднання психологічних та психотерапевтичних прийомів, які допомагають подолати психологічну тягу);

·         потрійне кодування від алкоголізму (включає три вказані вище методи).

4.       Для родичів:

·         примусове лікування від залежності (якщо людина не усвідомлює проблему, її рідні можуть надіслати її на примусове лікування);

·         інтервенція (ефективний метод мотивації – людину переконують у тому, що їй потрібна терапія, після чого ефективність лікування зростає у кілька разів).

Ви можете отримати безкоштовну консультацію щодо методів лікування залежності та послуг, які практикує УНС на https://narcolog.org/. Лікарі клініки допоможуть повернути людині її життя та родину, налагодити спілкування та благополучно прожити подальші роки.