Cu Skin ретинол є одним з найефективніших і добре вивчених інгредієнтів, що запобігають старінню. Його активна форма вітаміну А стимулює вироблення колагену в шкірі, м'яко відлущує, регулює секрецію шкірного сала, покращує цикл оновлення клітин, тому все більше жінок бажають сиворотка із ретинолом Cu Skin купить.

Корисні властивості ретинолу та його призначення

У косметиці проти старіння використовується кілька видів вітаміну А, найпоширеніші: ретинол, ретинілпальмітат, ретинальдегід (ретиналь) і берта-каротин. У лікуванні акне - в першу чергу ретиноєва кислота (третиноїн).

В результаті використання косметики з ретинолом шкіра стає щільнішою, пружнішою, яскравішою, сяючою, без чорних крапок, має відпочилий колір і приємну напругу. Ретинол для шкіри Cu Skin з сайту https://eos.kiev.ua/ua/syvorotka-s-retinolom-0-5-omolazhivayushchaya-cuskin-clean-up-retinol-activator-0-5-30-ml/ зменшує зморшки, тому його використання дуже популярне серед жінок середнього та старшого віку.

Ретинол використовується завдяки його доведеним омолоджуючим властивостям:

1.      Стимулює фібробласти виробляти колаген і еластин, покращуючи пружність і щільність шкіри.

2.      Підвищує не тільки активність, але і кількість фібробластів, перешкоджає прискореній деградації колагену та еластину, відновлює їх правильне переплетення.

3.      Прискорює оновлення епідермісу і регулює поділ клітин, що призводить до потовщення епідермісу.

4.      Ніжно відлущує омертвілі клітини епідермісу, роблячи шкіру гладкою та сяючою, запобігаючи її огрубінню.

5.      Впливає на краще кровопостачання шкіри, стимулює утворення нових кровоносних судин у папілярному шарі дерми (процес ангіогенезу).

6.      Має антиоксидантну дію, зменшує шкідливий вплив вільних радикалів.

У кремах для обличчя на сайті https://eos.kiev.ua/ua/syvorotka-s-retinolom-0-5-omolazhivayushchaya-cuskin-clean-up-retinol-activator-0-5-30-ml/ зазвичай використовується 0,3-1% ретинол. Він може викликати подразнення та почервоніння, але поступово збільшуючи концентрацію ретинолу та частоту його використання, шкіра може повільно звикнути та адаптуватись до його впливу.