Ремонт квартир призводить до появи різних питань: «Який матеріал вибрати?», «Як правильно виконати роботу?», «Як розробити проект?», «Де знайти вільний час?». Щоб позбутися клопоту, можна звернутися до професіоналів, що дозволить заощадити не лише час, а й гроші. Тому, плануючи робити ремонт квартири під ключ, потрібно звернути увагу на ремонтну компанію, яка зможе гарно себе зарекомендувати та знаходиться у місті Львів, наприклад, студія «Добрий Ґазда». Вартість ремонту від 5500 грн./м2 із матеріалами, що є мінімальною розцінкою, у співвідношенні якості виконаних робіт.

Якісні матеріали – надійний ремонт

Найпоширенішою помилкою людей, які вирішили самостійно робити ремонт, є економія на матеріалах. Звернувшись до компанії «Добрий Ґазда», такої проблеми не виникне. Майстри купують будівельні матеріали від відомих виробників, що дає змогу якісно зробити ремонт «під ключ». Відповідно до договору, у вартість робіт включено такі матеріали:

·         Сантехніка – труби для системи подачі води, облаштування каналізації;

·         Електрика – кабель, кріплення від перевіреного виробника;

·         Металеві профілі та гіпсокартон, які використовується для шумоізоляції;

·         Підготовка поверхонь під оздоблення;

·         Плиткові роботи;

Під час ремонту квартири «під ключ» купуються якісні матеріали від відомих виробників. Заощаджувати на матеріалі не варто, тому що від його якості залежатиме остаточний результат ремонту. Можна купити товари від інших виробників, які будуть у кілька разів дешевшими, але, що буде потім? Можливо, дроти не витримуватимуть навантаження і почнуть плавитися, шпалери втрачатимуть насиченість, і труби можуть протікати. Тому краще витратитися і зробити ремонт перевіреними матеріалами.

Вартість виконання робіт залежить від багатьох факторів і формується окремо для клієнтів. Комплексний ремонт дозволить підготувати квартиру до заселення, створивши відповідні умови. Знайти такі ціни у Львові, як пропонує компанія «Добрий Ґазда», неможливо. Доступна вартість та відмінна якість робіт – те, в чому не доведеться сумніватися. Ремонтні роботи виконуються у визначений термін.

Переваги співпраці з професіоналами

Є багато компаній, які займаються ремонтами, але скільки з них можуть зробити його якісно? Якщо вам потрібен ремонт квартири «під ключ», то краще не економити, і відразу звернутися до професіоналів. Вони зможуть реалізувати як проект, розроблений замовником, так і дизайнерське напрацювання. Якщо у вас є зауваження, то можна змінити деякі деталі проекту.

Представлена компанія займається ремонтом з 1998 року, і вже встигла заслужити репутацію серед клієнтів. На виконані роботи надається гарантія на 12 місяців, а матеріал входить у вартість. Фахівці одразу прораховують вартість виконання робіт, яка не змінюється. З клієнтом підписується договір, у якому зазначаються умови співробітництва. Офіційне звернення до компанії дозволить не перейматися безпекою. Остаточна ціна ремонту квартири визначається після вирішення всіх питань.

Ремонт квартири завжди викликає багато турбот, але від них можна позбавитися, якщо звернутися до спеціалістів. Вам не потрібно буде думати про те, як знайти час на виконання роботи, які матеріали купити, та як їх доставити додому. Ви просто надаєте проект, а після, приймаєте готову роботу. Треба розуміти, що заощаджувати на матеріалах не варто, так як від їх вартості буде залежати остаточний результат. Якісний ремонт по доступній ціні можливий, якщо звернутися до професіоналів.