Замовляйте на сайті GoodSugar сучасні сенсори, щоб просто і зручно здійснювати вимірювання концентрації глюкози в крові в будь-якому місці (вдома, на роботі чи під час подорожей).

Вибирайте у нас гарантовано якісний датчик

Freestyle Libre 2 – зручний у використання прилад, який:

  • дозволяє спростити моніторинг рівня цукру в крові;

  • не потребує проколювання пальців для проведення тестування;

  • зберігає в пам’яті отримані показники за останні 8 годин;

  • легко встановлюється на задню поверхню плеча за допомогою простого одноразового аплікатора;

  • повністю водостійкий;

  • має можливість звукового оповіщення користувача.

Пропонуємо купити надійні сенсори компанії Аbbott

Для початку роботи сенсора Фристайл Либре 2 не потрібно виконувати додаткових дій стосовно калібрування (все зроблено виробником). Прилад відрізняється маленькими розмірами і не спричиняє ніякого дискомфорту під час носіння. Термін його дії становить 14 днів. Сучасний сенсор забезпечує високу точність показників. Прилад працює в цілодобовому режимі і дозволяє робити численну кількість вимірювань. Звертайтесь до нас, щоб придбати сенсор, який зможе поліпшити якість вашого життя.

Вибирайте гарантовано якісний, надійний та зручний у використанні: сенсор Freestyle Libre або сенсор Dexcom

Фахівці GoodSugar пропонують можливості для полегшення життя тим, хто страждає від діабету. На нашому сайті представлені різні моделі сенсорів виробників Аббот та Dexcom, які забезпечують високу точність вимірювання глюкози в організмі людини.

Прилади від компанії Абботт – гарантовано якісні

Сучасні сенсори Freestyle Libre:

  • автоматично вимірюють рівень цукру в крові без необхідності здійснювати проколи пальців;

  • працюють в режимі реального часу протягом 14 днів;

  • не потребують додаткового калібрування;

  • відрізняються вологостійкістю.

Глюкометри бренда Abbott користуються значним попитом за рахунок широких функціональних можливостей та помірної вартості. Рекомендуємо вам купити якісну та зручну у використанні систему вимірювання концентрації глюкози в крові Фрістайл Лібре. Прилади Ебот здійснюють моніторинг цілодобово.

Бажаєте купити надійний глюкометр?

Пропонуємо придбати пристрій Декском за помірною ціною (в середньому 3899 грн). Сенсори компанії Dexcom – зручні та надійні у застосуванні. Вони дозволяють постійно контролювати рівень цукру в крові протягом 10 днів. Сучасні моделі оснащені функцією сигнального оповіщення, що спрацьовує в разі виявлення значних відхилень від норми.