Не так багато пацієнтів дотримуються рекомендацій медиків розпочинати лікування на ранніх стадіях хвороби, а не тоді, коли терпіти вже несила. Часто причина не тому, що людям байдуже на своє здоров’я, а у відсутності необхідних на це коштів. Саме тому мережа клінік Оксфорд Медікал для своїх клієнтів запровадила послугу лікування на виплат. Всі деталі про акцію можна прочитати на сайті медичної мережі. Ми ж розкажемо про основне, що варто знати про специфіку кредитування медпослуг.

Кому може бути корисною послуга розстрочки?

Лікування на виплат – доволі популярна практика на Заході. Адже така послуга може суттєво допомогти, якщо:

  • бюджет обмежений і немає можливості одноразово виплатити потрібну суму;
  • раптово з’явилися проблеми зі здоров’ям, які потребують негайного лікарського втручання;
  • є бажання пройти діагностику/консультацію/лікування, не вносячи кардинальні зміни в заздалегідь розпланований сімейний бюджет;
  • ви прагнете вибирати, де і в кого лікуватися, орієнтуючись не на свої актуальні фінансові можливості, а на репутацію клініки та її лікарів.

Завдяки такій послузі, можна спланувати графік обстежень і лікувань відповідно до призначень лікаря і не відмовлятися від рекомендованого плану у зв’язку з непередбаченими фінансовими складнощами.

Практично щороку в Оксфорд Медікал сотні пацієнтів отримують якісну медичну допомогу та виплати й залишають позитивні відгуки. Медцентри мережі вважаються одними з найкращих в Україні. Вони ж – одні з небагатьох, де можна пройти лікування на виплат практично за будь-яким напрямком: від поліклініки для дітей і дорослих до всіх видів хірургії, включаючи пластичну.

Як скористатися послугою розстрочки?

Щоб пройти лікування у клініці, де працюють досвідчені кваліфіковані лікарі, а в обслуговуванні клієнтів дотримуються найвищих стандартів, незалежно від своїх актуальних фінансових можливостей, достатньо оформити розстрочку. Для цього необхідно звернутися до адміністратора клініки на рецепції та повідомити про бажання оплачувати медпослуги частинами. Відвідувати банк чи довго чекати на відповідь не доведеться.

Розстрочка в Оксфорд Медікал можлива вже тоді, коли вартість медичної послуги перевищує 500 гривень. І що головне – комісію чи додаткові відсотки сплачувати не доведеться.

Оплата медпослуг частинами – ідеальний спосіб дбати про здоров’я своє та своїх рідних вчасно, а не тоді, коли вдасться назбирати суму, потрібну на лікування.