Існує чимало виробників гаджетів, проте жоден з них до цього часу не може створити гідної конкуренції компанії Apple. Саме завдяки цьому бренду світ дізнався про можливості смартфонів. Найвідоміший магазин Епл Київ – Grokholsky: тут можна вигідно придбати, продати чи відремонтувати гаджети відомої компанії. Спеціалісти інтернет-магазину розкажуть, в чому переваги електроніки на прикладі її смартфонів.

Основні плюси Айфонів

Айфон можна назвати найкращим смартфоном сьогодення. Достатньо згадати всі його особливості:

  • надчіткий екран – не помітні окремі пікселі;
  • надзвичайна яскравість картинки (до 2000 ніт);
  • найбільш реальний чорний колір (не темно-сірий, а саме чорний);
  • найпотужніший процесор;
  • найсучасніші системи стабілізації зображення в камері;
  • неповторний дизайн та багато іншого.

Навіть скептики, які стверджують, що в Айфоні немає нічого особливого, змінюють свою думку про гаджет вже через кілька хвилин користування. Адже він зручний та сучасний.

Можливості та вартість

Дехто стверджує, що смартфони бренду невиправдано дорогі. Звісно, дешевими їх не назвеш, проте варто враховувати й сучасні можливості. Купуючи смартфон від Apple, можна бути абсолютно впевненим, що він отримає оновлення операційної системи навіть через 3 роки після покупки. Можливостей процесора та оперативної пам’яті також вистачить на роки.

Не розчарує власника і швидкість роботи гаджета. Всі додатки будуть миттєво запускатися, а камера даруватиме чіткі фотографії та відео.

Тому можна сміливо купувати не лише останні моделі виробника, а й замовляти електроніку останніх 3-4 років. Такі моделі в рази доступніші, при цьому їх вартість може зрівнятися навіть з бюджетними сучасними телефонами. За невеликі гроші можна отримати сучасний пристрій з винятковими можливостями.

Варто згадати, що розробники софту орієнтуються перш за все саме на користувачів електроніки Apple. В AppStore додатки виходять набагато раніше, ніж власники ОС Андроїд отримують доступ для них. Різниця може становити кілька років.