Як повернути заборгованість в ТАСКОМБАНК онлайн

Якщо ви згадали про погашення кредиту пізно ввечері, коли банк вже закрився, не хвилюйтеся! City24 – надійний помічник у справі онлайн-платежів, який працює цілодобово. З ним можна вчасно погасити борг та уникнути штрафів, незалежно від ситуацій.

City24: зручність та доступність 24/7

Компанія City24 лідирує серед систем онлайн-платежів в Україні. З мережею понад 20 тисяч терміналів самообслуговування у 2 тисячах населених пунктах, вони дають можливість робити платежі з будь-якого місця, навіть не виходячи з дому. Сервіс дозволяє:

  • Оплатити кредитні зобов'язання.

  • Сплатити штраф за порушення ПДР.

  • Поповнити мобільний телефон та рахунки у провайдерів інтернету та телебачення.

  • Сплатити комунальні послуги.

  • Купити квитки.

  • Здійснити оплату податків та регулярних платежів до бюджету.

Усього компанія пропонує понад 3 тисячі послуг. Клієнтам достатньо мати стабільний інтернет чи бути поблизу терміналу City24 і необхідну суму на банківській картці. Оплата в терміналах можлива готівкою або за допомогою банківської картки.

Як погасити кредит на сайті City24.ua

Для сплати кредиту, отриманого в ТАСКОМБАНК реєструватися на офіційному сайті не обов'язково. Просто слідуйте простому алгоритму:

  1. Оберіть пункт "Банки та фінансові послуги" у вертикальному меню.

  2. Знайдіть необхідну організацію та натисніть на неї.

  3. Введіть дані для авторизації (якщо необхідно увійти в особистий кабінет), або почніть заповнювати необхідні реквізити для платежу: суму погашення, номер кредитного договору, телефон тощо.

  4. Оберіть спосіб оплати: Apple Pay/Google Play або введіть номер картки, термін дії та CVV.

Чому варто обрати онлайн-сервіс City24

Для тих, хто ще не користувався City24, пропонується перш за все ознайомитися з його перевагами:

  • Абсолютна конфіденційність платіжних даних. City24 гарантує повну конфіденційність платіжних даних за рахунок застосування сучасних протоколів шифрування. Погашаючи кредит від ТАСКОМБАНК особиста інформація залишається абсолютно безпечною під час кожного кроку.

  • Можливість робити оплати 24/7. Однією з ключових переваг City24 є можливість здійснення платежів цілодобово та без вихідних. Не залежно від часу доби чи дня тижня, ви завжди можете здійснити платіж та вчасно погасити борг в ТАСКОМБАНК.

  • Низька Комісія. Сервіс відзначається низькими комісіями за свої послуги, забезпечуючи економію коштів при кожній транзакції. В порівнянні з іншими платіжними системами, вартість обслуговування залишається мінімальною.

  • Швидке оформлення платежу. Процес оформлення переказу онлайн – це швидкий та безпечний етап. Мінімальна кількість необхідних даних спрощує введення інформації, а опції оплати через Apple Pay/Google Play забезпечують додатковий комфорт.

  • Економія особистого часу. Використовуючи City24 для сплати кредиту в ТАСКОМБАНК онлайн, клієнти забезпечують собі значну економію особистого часу. Більше не доведеться стояти в чергах банків чи ризикувати через помилки касирів. Простий та зрозумілий інтерфейс сайту дозволяє здійснити оплату за кілька хвилин.