Дошка оголошень куплю продам – це NDO – сервіс для продавців та покупців. На цій платформі користувачі можуть розміщувати оголошення про продаж або купівлю товарів і послуг. Сервіс надає можливість широкому колу людей знаходити та публікувати оголошення на різні теми, такі як:

  • нерухомість;
  • автомобілі;
  • одяг;
  • книги;
  • спортивні товари;
  • робота;
  • послуги тощо.

Крім того на дошці оголошень НДО є такі категорії як «допомога» та «шукаю купити». В першій пише як той, хто щось знайшов чи бажає допомогти, так і той, кому ця допомога потрібна. Всі оголошення розподілені на категорії, щоб користувачі могли легко зорієнтуватися та швидко досягти мети, задля якої зайшли на сайт. В верхній лівій частині меню можна вибрати локацію, аби звузити межі пошуку. Щоб зв’язатися з продавцем, достатньо натиснути на одну з двох кнопок:

  • «телефонуйте продавцю» – відкриє актуальний номер, на який можна буде зателефонувати;
  • «зв’язатися з продавцем» – дозволить відправити йому повідомлення.

Кожен може обрати максимально зручний спосіб для подальшого спілкування, щоб отримати більше інформації про товар або послугу, а також узгодити умови угоди. Розміщення на дошці оголошень абсолютно безкоштовне. Це відмінна можливість швидко продати товар чи послугу.

Чому продають товари на дошці оголошень

Це вигідно для різних осіб та компаній з багатьох причин:

  1. Швидкість і простота: Продавці можуть швидко та легко розмістити оголошення про продаж товарів безпосередньо на дошці оголошень. І це згодом дозволить їм оперативно знайти покупця.
  2. Немає комісій: У багатьох випадках сервіси не вимагають від продавців сплати комісії за розміщення оголошень або відсотка від продажу товарів, що сприяє отриманню максимального прибутку та економії на витратах.
  3. Локальна аудиторія: Дошки оголошень можуть спеціалізуватися на конкретних місцевостях, а можуть мати фільтри. Це привертає увагу потенційних покупців з конкретного міста чи регіону.
  4. Продаж використаних товарів: Спеціалізовані платформи часто обираються для продажу вживаних товарів, таких як меблі, електроніка, автомобілі тощо. Це дозволяє власникам звільнитися від непотрібних речей та отримати за них гроші.

Загалом, продаж товарів на дошці оголошень може бути зручним і вигідним способом для пошуків покупців з метою подальшого укладання угоди.

Чому купують товари на дошці оголошень

Покупці відмічають, що це дуже вигідно. Ціни, які продавці зазначають на спеціалізованих сервісах, нижчі, ніж ті, що виставляють роздрібні чи інтернет-магазини. Більш того, дошки оголошень часто містять унікальні товари, які іноді доволі важко знайти в звичайних магазинах. Це можуть бути рідкісні чи вживані речі. Дошки оголошень містять широкий вибір послуг і товарів, від меблів та електроніки до транспорту та будинків.

Якщо продавець знаходиться в населеному пункті, в якому проживає покупець, то останній, як правило, може зустрітися з ним особисто, щоб перевірити стан товару перед покупкою. Деякі покупці надають перевагу саме таким угодам. В будь-якому разі, користування дошкою оголошень є вигідним як для продавців, так і для покупців. Це гарна можливість розширити клієнтську базу та купити товари за низькими цінами.