Як перестати боятися помилок на роботі? Відгуки фахівців InProject Hub

Аби перестати боятись помилок на роботі варто зрозуміти, що помилки — частина професійного зростання. Історії спеціалістів InProject HUB, відгуки тисячі інших людей про факапи показують, що не все завжди ідеально, але отриманий досвід допомагає покращувати свої навички. Це варто зрозуміти не тільки працівникам, а також і керівництву.

Ефективна робоча екосистема адекватно сприймає помилки та надає змогу їх виправити належним чином. Про те, як InProject HUB перетворює провали у корисний інструмент, розкаже СЕО компанії.

664dda053a48d.webp

Підхід InProject HUB до помилок у роботі

СЕО InProject HUB Костянтин Войтович коментує робочі процеси всередині IT-компанії:

“Помиляються навіть найкращі, і саме тому вони стають найкращими. З помилками приходить цінний досвід, який інакшим чином не засвоюється. Працівник розуміє, як вирішити проблему, починає критично мислити і користується допомогою колег. Таким чином спеціаліст отримує знання, виходячи за рамки стандартних ситуацій, а також розвиває горизонтальні робочі зв'язки. Скажу більше, коли працівник у InProject HUB тривалий час не допускає жодних помилок, це може стати сигналом, що відбувається певний професійний застій, можливо, він користується тільки перевіреними шляхами. Спеціаліст обмежує себе у пошуку нових рішень, і сам не навчається, і стримує розвиток напрямку, яким займається.”

Також СЕО InProject HUB наголошує, що варто надавати повну підтримку працівникам і в жодному разі не пригнічувати їх прагнення до експериментів. Обмеження породжують страх, який паралізує креативність, ставить спеціаліста у незручні рамки, що пізніше обов'язково відображається на якості його роботи.

Відгуки про компанію ІнПроджект Хаб показують, що працівники не бояться помилятись, адже факап можна використати на свою користь. В разі виникнення подібних моментів, спеціалісти звертаються до колег, разом вони знаходять нові ідеї та рішення. У майбутньому співробітник, що помилився та отримав допомогу, вже зможе впоратись сам. А якщо ще дати йому час самостійно проаналізувати помилки, то потім він зможе діяти на упередження, об'єктивно оцінюючи ризики.

Не помиляються лише ті, хто не прагне зростати. Сприймайте факапи як можливість, а не як кінець світу.