Бажаєте купити духовку вбудовану? Це раціональне рішення, адже подібні пристрої наділені різноманітними функціями, які роблять їх зручними в господарстві, буквально незамінними на сучасній кухні. Які функції типові для вбудованих духовок? Найперше – конвекція. Вона сприяє рівномірному нагріванню. Вентилятор розподіляє гаряче повітря по всій духовці. Його циркуляція сприяє швидшому приготуванню їжі.

Духовки успішно застосовуються для розігріву та розморожування. Делікатні режими роблять це без пересушування, рівномірно, не псуючи продукти. Пристрої застосовують для приготування їжі на пару. Таким чином продукти зберігають більше поживних речовин та вітамінів, а готові страви стають більш соковитими. А якщо щодо інших опцій? Щоб створити на м’ясі хрустку скоринку, смачно запекти рибу та овочі використовують функцію гриль. Деякі духовки мають кілька режимів грилю, включаючи повний гриль, турбо-гриль та інфрачервоний. Спеціальні налаштування використовуються для приготування піци та хліба, забезпечують для них ідеальну температуру та вологість.

Щоб виміряти внутрішню температуру страви, застосовується термощуп, що особливо доцільно для м’яса та випічки. Деякі моделі можуть автоматично перемикати режими. Вбудовані програми застосовуються для приготування різних страв. Існує можливість налаштувати час початку й завершення готування, достатньо скористатись таймером. Та особливим попитом користуються духовки, що мають системи самоочищення:

  • Піролітичне очищення – духовка нагрівається до дуже високої температури, яка перетворює залишки їжі на попіл, що легко видаляється.
  • Каталітичне очищення – спеціальні панелі під час готування вбирають жир, полегшуючи очищення духовки.

Деякі пристрої можуть мати функції захисту – блокування дверцята панелі управління для безпеки дітей. Серед них найбільше цінуються ті, що мають високий клас енергоефективності, бо дозволяють зменшити рівень споживання електроенергії. Додатковим плюсом є наявність сенсорної системи управління – для легкого налаштування режимів і температур.

Переваги вбудованої духовки

Перше, що кидається в очі – естетичність. Сучасний дизайн дозволяє доповнити оформлення кухні. Ергономічні пристрої вписуються в кухонний інтер'єр, створюючи гармонійну композицію з плитами, мікрохвильовками та посудомийними машинами. Духовки добре інтегруються в кухонні шафи. Вони дозволяють максимально ефективно використовувати кухонний простір. Це особливо важливо для маленьких кухонь, де кожен квадратний сантиметр має значення. Духовку можна розмістити на зручній висоті, що забезпечить максимально простий доступ до неї.

Сучасні пристрої оснащені передовими технологіями. Режим конвекції сприяє рівномірному розподілу тепла. Піролітичні та каталітичні системи очищення спрощують догляд за духовкою, а вбудовані режими дозволяють швидко приготувати різноманітні страви.

В інтернет-магазині Hotsale представлений широкий вибір духовок різних брендів, моделей і цінових категорій. Це дозволяє вибрати саме той товар, який найкраще відповідає наявним потребам і бюджету. Вбудовані духовки часто більш енергоефективні, порівняно зі старішими моделями і, вони мають захист від перегріву та автоматично вимикаються після приготування страви.

Обирайте сучасну техніку для сучасної кухні! Ви можете встановити її як завгодно, та найкращим вважається розміщення на рівні очей, що робить процес готування їжі більш комфортним. Це дозволяє легко перевіряти готовність страв і виймати їх з духовки, не нахиляючись, що є великим плюсом для людей похилого віку чи з обмеженими фізичними властивостями. Вбудована духовка – кращий вибір для ваших кулінарних експериментів!