Луцьк — це одне із найдревніших міст України. Це місто затишку, комфорту, дитячих мрій. Це місто, яке насичене пам'ятками історії та мальовничими видами. Але що як ми скажемо, що крім неймовірної архітектури та естетичних локацій, тут є ще й безліч цікавих розваг? І що найголовніше — їх можна відвідати самостійно або ж організувати незабутній відпочинок у запропонованих місцях для важливих вам людей. 

 

Подарунковий сертифікат Луцьк — це можливість відправити адресата абонемента назустріч незвичайним або ж іноді й екстремальним пригодам, втілити у реальність заповітні мрії, закарбувати у пам'яті кілька незабутніх моментів. 

 

Не будемо зволікати й одразу запрошуємо вас до перегляду оригінальних ідей для презенту на будь-яке свято. 

Сертифікати на розваги для цілої компанії

Набридли банальні прогулянки у парках, походи у кіно чи у піцерію? Здивуйте близьких за допомогою запрошення у клуб віртуальної реальності! Тут на учасників чекає безліч захопливих ігрових середовищ, персонажів й без сумніву приємні враження. 

 

А якщо ви не хочете обмежуватись лише територією Луцька, то можете розглянути такі варіанти, як:

  • картка на похід у гори;
  • сертифікат на річковий сплав;
  • абонемент на катання на квадроциклах.

 

Усе це в будь-якому випадку буде кращим за традиційне довге (а часом і нудне) застілля з мотиваційними промовами. Тому обов'язково подумайте над дійсно незвичним та цікавим видом розваги, яка точно залишить після себе веселі спогади!

Оригінальні подарунки для тих, хто захоплюється творчістю

Якщо хочете подарувати можливість для творчого самовираження чи здійснити давнє бажання отримувача презенту, то радимо обдумати наступні ідеї:

  • абонемент на майстер-клас з гончарства (спеціаліст розповість про історію виникнення чорнодимленої кераміки, а потім допоможе виготовити горня, тарілку, вазу чи підсвічник);
  • картка на урок живопису аквареллю, олійними або акриловими фарбами (будь-який з цих напрямів неповторний, тому щиро рекомендуємо відвідати усі варіанти);
  • сертифікат на розпис джинсівки (трішки натхнення і часу дозволять створити справжнє унікальне диво);
  • абонемент на танці (якщо адресат вашого подарунка обожнює рухатись під музику, то такий сюрприз дійсно справить на нього неабияке враження). 

 

Зверніть увагу, що майже всі перераховані майстер-класи можна адаптувати для дітей. 

Практичні подарункові сертифікати на заходи у Луцьку

Бажаєте придбати щось приємне та практичне одночасно? Компанія KAVA пропонує кілька ідей гіфт-карток на:

  • spa-програми для жінок, чоловіків та пар;
  • масажі бамбуковими паличками, аромасвічкою, спеціальними камінцями;
  • психологічну онлайн-консультацію;
  • персональний гороскоп. 

 

Чому варто розглядати подарункові сертифікати саме від KAVA? Команда особисто інспектує кожну активність у Луцьку, аби бути впевненими, що адресати карт отримають саме ті враження, які їм хочуть організувати близькі люди. Також компанія дбає про доступну вартість абонементів та підлаштовується під кожен запит клієнтів.