Від зносу й випадкових поломок не застрахований жоден гаджет, навіть якщо це культовий iPhone. Перелік поширених скарг, з якими до фахівців звертаються власники різних моделей, досить одноманітний: побитий дисплей, пошкоджений корпус, що періодично перегрівається, проблеми з мікрофоном чи камерами. У жодному із цих випадків не варто займатися самодіяльністю: повернути девайс у початковий стан дасть змогу професійний ремонт айфонів у Дніпрі в авторизованому сервісному центрі.

5 причин, щоб замовити ремонт iPhone у фахівця

  1. Для проведення діагностики й реставрації гаджета потрібні спеціальне обладнання та інструменти, які навряд чи є вдома. Якщо хтось хоче заощадити на послугах професіонала, варто переглянути вартість цифрових мультиметрів, термоповітряних паяльників, ультразвукових ванн, сепараторів для розклеювання модуля і спеціальних наборів прецизійних біт (Apple використовує нестандартні гвинти).

  2. Щоб відремонтувати айфон, потрібні певні навички та знання. Інженери сервісних центрів проходять спеціальну підготовку, знають особливості різних моделей і щодня практикуються в усуненні фізичних та програмних несправностей.

  3. Потрібно мати доступ до якісних складників, а купити ліцензійні запчастини Apple зовсім непросто.

  4. У разі звернення до авторизованого центру можна отримати ремонт за гарантією. Якщо ж ризикнути зробити все самостійно, фірмова гарантія втрачається, до того ж своїми непрофесійними діями можна посилити проблему.

  5. Спеціалізовані сервісні центри надають гарантії на всі послуги та складники, зокрема й тоді, коли ремонт здійснено за звичайним тарифом (не за заводською гарантією).

Скільки чекати

Ремонт айфонів Дніпро це чи будь-яке інше місто України, може тривати як кілька годин, так і кілька днів. Терміни залежать від складності робіт, наявності необхідних запчастин та завантаженості майстрів. Точну інформацію можна отримати після того, як фахівець огляне й продіагностує пристрій.

Як працюють сервісні центри? Наведемо приклад MyApple: користувачеві потрібно прийти зі своїм iPhone та здати його під розписку менеджеру. Щойно звільниться інженер, він оперативно проведе діагностику, після чого клієнту повідомлять причину несправності, а також терміни й вартість відновлення. Якщо умови влаштовують, майстер розпочинає роботу.