• Головна
  • Як стягнути аліменти без нервів, купи витраченого часу і швидко
Новини компаній
17:00, 1 вересня 2022 р.

Як стягнути аліменти без нервів, купи витраченого часу і швидко

Новини компаній

Місія здається нездійсненою – отримати законні виплати з екс-чоловіка чи екс-дружини, якщо вони не хочуть турбуватись про спільну дитину. Але це все стереотипи минулих років. Наразі адвокат в Києві, не дозволить сховатись від дії закону, а застосування нових технологій зробить переховування та тривале уникнення відповідальності – неможливим. До того ж всі ці проблеми можна спробувати вирішити без особистої участі, тобто уникаючи конфліктів та неприязних особистих відносин між людьми, що мають дуже сильні негативні почуття один до одного. Саме це підтверджує щоденна діяльність адвокатського бюро Романа Сацика.

Спеціалізація роботи адвокатського бюро – майже всі напрямки права: цивільне, адміністративне, кримінальне, господарське та корпоративне. Але повернемось до питання стягнення аліментів і того, як примусити аліментника поважати право отримання коштів на дитину.

Як зробити так, щоб не ходити до суду і отримати своє за аліментами

Як стягнути аліменти без нервів, купи витраченого часу і швидко, фото-1

Як зробити так, щоб не ходити до суду і отримати своє за аліментами

Таке цілком можливо, адже адвокати за законом мають право представляти інтереси клієнтів майже у повному обсязі, зокрема в суді чи під час виконання примусового стягнення коштів зі злісного аліментника. Головне завдання адвоката – законними способами примусити неплатника поважати закон і віддати належну частку доходів тому, хто доглядає за дитиною.

Для цього адвокат разом із помічниками та колегами:

  • проводять ретельний аналіз фінансового стану боржника;
  • розшукують належні активи;
  • спрямовують всю силу правоохоронної, зокрема судової системи, на виконання справедливих рішень завдяки відповідним клопотанням та іншим діям.

Для того, щоб зрозуміти реальний фінансовий стан боржника, достатньо переглянути соціальні мережі, побачити на якому авто їздить аліментник і чи регулярно він ходить у ресторан, де вартість обіду може дорівнювати щомісячній сумі заборгованих виплат.

Сила адвокатського впливу – знання тонкощів законодавства, використання блокуючих дій щодо майна, розпорядження активами аліментника, який не бажає поважати суд та закон.

Якщо справа ще не розглянута у суді і сторони не мають домовленостей, тоді адвокат зможе швидко організувати процес розгляду справи та отримання судового рішення.

Чому варто звертатись до адвоката та як він може змусити боржника поважати закон

Річ у тім, що адвокат не лише юридичний представник клієнта, але і активний учасник судового процесу, тож за потреби, може заявляти відповіді клопотання та здійснювати інші процесуальні дії. Для того, щоб їх здійснити рядовому громадянину, довелося б долати чимало бюрократичних формальностей та вивчати процесуальне законодавство. Для адвоката це простіше, адже закон надає йому такі невід’ємні права і в нього є відповідні знання та досвід. Більше про роботу адвокатів читайте на сторінці адвокатського бюро Романа Сацика satsyk.com.ua. Тут можна замовити послуги адвоката та отримати консультацію щодо дій у будь-якій складній життєвій ситуації, що пов’язана із законодавством.

Адвокат має чимало законних механізмів впливу на аліментника, які він може спрямувати на неплатника, для того, щоб змусити його сплачувати кошти або знайти механізм примирення із клієнтом. Для виконання рішення суду можна блокувати рахунки, «заморожувати» використання техніки, впливати на виплату коштів із підприємства та компанії, де працює аліментник. В разі наявності доказів умисних дій як самого аліментника, так і співробітників компанії де він працює щодо уникнення виплат, до відповідальності можна притягнути не лише аліментника. Під удар закону може потрапити і відповідальна особа, що створювала йому незаконний захист і сприяла протидії закону. Навіть загроза таких судових процесів може поставити аліментника у тяжке економічне і юридичне становище. І він погодиться виплатити борг. Є сподівання, що надалі також не створюватиме перешкод у виконанні судових рішень.

Все зрештою залежить від активності адвоката, морально-психологічної готовності до боротьби. А також справедливого бажання завершити справу законними методами і на користь дитини, якій потрібна фінансова підтримка.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Останні новини
Оголошення
live comments feed...