• Головна
  • Кріштіану Роналду руйнує збірну зсередини
13:06, 1 грудня 2022 р.

Кріштіану Роналду руйнує збірну зсередини

Кріштіану Роналду руйнує збірну зсередини

Роналду “каламутить воду” в роздягальні збірної на ЧС-2022

Як уже повідомив спортивний портал новин https://dailysports.net/ru/ - зірка португальської національної збірної Кріштіану Роналду веде руйнівну роботу у роздягальні команди. Невже чутки про фантастичний егоїзм CR7 правдиві?

Що стало причиною зриву суперзірки

Матч на світовій першості проти Уругваю CR7 та його партнери проводили на високому моральному піднесенні. Гра у футболістів йшла і назрівав гол у ворота суперника. Найактивніше у штрафному маневрував Роналду. Він чекав на подачу з флангу від партнера і нарешті дочекався.

Креативний хавбек "МанЮнайтед" розкрутив опонента та виконав філігранний пас на дальню штангу, де кружляв Кріштіану. Той вистрибнув, м'яч трохи зіпсував ідеальну зачіску нападника і приземлився у кут воріт. CR7 вважав, що гол — його заслуга і у властивому стилі відсвяткував взяття воріт.

Ось тут і настало розчарування року

Судді не розділили радість суперзірки. Порадившись, вони присудили забитий м'яч Фернандеш. Той і бровою не повів, а ось його партнер, багаторічний лідер колективу та капітан засмутився як дитя.

З його дій на полі зникла легкість, пройшов кураж. Роналду явно чекав фінального свистка – і негайно полетів до судді на розбірки. CR7 зображував пантомімою, як м'яч торкнувся його шикарної зачіски, прикладав голову до газону, але все без толку. Ось тут і почалося найголовніше.

Інтригант з роздягальні

Поки його партнери раділи перемозі, їхній багаторічний лідер писав термінове повідомлення знайомому журналісту. За дивним збігом обставин ним виявився представник ЗМІ, який взяв скандальне інтерв'ю у форварда перед звільненням із "МанЮнайтед".

Представник преси розвинув шалену активність. Його твіт зібрав тисячі перепостів. Виявляється, у роздягальні Бруну зізнався, що бачив, як гол забив КР. Але, крім самого автора, повідомлення про це, зрозуміло, ніхто не знав.

До справи підключилася ФІФА, яка одержала гнівний лист від португальських колег. Вони вимагали справедливості по відношенню до своєї суперзірки та гордості нації. Поки хитрі чиновники взяли паузу, ситуація у збірній Португалії розжарена до краю. Багатьом не сподобався фантастичний егоїзм капітана. Чекаємо на продовження історії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Спорт #Футбол
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Останні новини
Оголошення
live comments feed...