• Головна
  • У окупантів на Донбасі почався "снарядний голод"
16:21, 14 березня 2023 р.

У окупантів на Донбасі почався "снарядний голод"

У окупантів на Донбасі почався "снарядний голод"

Російські війська знизили активність на Донецькому напрямку через значні втрати та брак боєприпасів.

Про це заявив керівник об'єднаного пресцентру сил оборони Таврійського напрямку полковник Олексій Дмитрашківський в ефірі національного телемарафону, інформує Lb.ua.

"Насправді ворог видихся. Якщо порівнювати минулий тиждень, на напрямку Авдіївка-Мар’їнка, ворог значно зменшив кількість штурмових дій, кількість обстрілів. Якщо вона вимірювалась сотнями за день і близько 600 обстрілів, то на сьогоднішній день дещо менше”, – зазначив він.

За словами Дмитрашківського, за день проходить до 30 штурмових дій. Уночі – від двох до дев’яти. Обстріли за день сягають 200-250, за ніч – 100-120.

Він зазначив, що ворог останнім часом зазнав значних втрат і відчуває "артилерійський голод". Для того, щоб продовжувати наступ, противнику потрібен час для відновлення.

"Дуже багато розмов про брак боєприпасів, "артилерійський голод", (росіянам – ред.) встановлено на сьогоднішній день ліміт, який вони не можуть перевищувати. Якщо перевищують, наступного дня вони залишаються без боєприпасів. І це проблема не лише Пригожина, який каже, що йому не дають боєприпасів, це загальна проблема в російській армії”, – сказав Дмитрашківський.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Донбас #окупанти #снаряднийголод
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Останні новини
Оголошення
live comments feed...