• Головна
  • Apple випускає четверту бета-версію для розробників iOS 16.4, iPadOS 16.4 і watchOS 9.4
Новини компаній
17:00, 8 червня 2023 р.

Apple випускає четверту бета-версію для розробників iOS 16.4, iPadOS 16.4 і watchOS 9.4

Новини компаній

Свіжі новини Apple говорять про те, що Apple надала доступ для завантаження своєї четвертої бета-версії для розробників iOS 16.4, iPadOS 16.4 і watchOS 9.4.

Apple випускає четверту бета-версію для розробників iOS 16.4, iPadOS 16.4 і watchOS 9.4, фото-1

Розробники, які беруть участь у бета-версії, можуть завантажити новітні збірки через Apple Developer Center або оновивши апаратне забезпечення, на якому вже працюють бета-версії операційних систем. Загальнодоступні бета-версії зазвичай надаються через деякий час після розробників, і громадськість може випробувати їх за допомогою програми бета-версії Apple .

Поки що нові функції в операційній системі включають більше дій з ярликами, більш постійно активних елементів управління і розширений попередній перегляд Mastodon в iMessage для користувачів цієї соціальної платформи.

Однак, починаючи з iOS 16.4 та інших випусків, користувачі більше не можуть встановлювати профілі для контролю доступу бета. Apple робить так, що пристрої повинні бути зареєстровані в Apple ID, щоб бета-оновлення відображалися в налаштуваннях.

AppleInsider і Apple настійно рекомендують користувачам не встановлювати бета-версії операційних систем або бета-версії програмного забезпечення загалом на «критично важливі» або основні пристрої, оскільки існує ймовірність проблем, які можуть призвести до втрати даних. Водночас, тестувальники повинні використовувати допоміжне або неосновне обладнання та постійно мати достатньо резервних копій своїх критично важливих даних. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Останні новини
Оголошення
live comments feed...