• Головна
  • Складність відновлення опорно-рухового апарату після травм
Новини компаній
14:10, 11 жовтня 2023 р.

Складність відновлення опорно-рухового апарату після травм

Новини компаній

Наше життя непередбачуване – іноді в ньому трапляються травми та неприємності. Складність відновлення опорно-рухового апарату після травм не варто недооцінювати. Травми мають значний вплив на роботу даної системи органів, обмежуючи рух і викликаючи сильні болючі відчуття. Здоров'я опорно-рухового апарату має найважливіше значення для загального фізичного стану людини, підтримувати його допоможе медичний препарат Артифлекс.

Складність відновлення опорно-рухового апарату після травм, фото-1

Чому слід завчасно піклуватися про здоров'я?

Важливий аспект, пов'язаний із турботою про здоров'я суглобів, кісток – вжиті превентивні заходи з метою запобігання травмам. Розглянемо ТОП-5 причин, через які варто подбати про здоров'я опорно-рухового апарату.

  • Підтримка функціональності, адже зберегти правильну посадку та рух тіла допоможуть лише здорові кістки та суглоби. Також вони мають значення для підтримки функціональності інших систем організму.
  • Запобігання болю та обмеження рухів, які є основними симптомами ушкоджень опорно-рухового апарату.
  • Підвищення якості життя: такі захворювання, як остеопороз, артрит, спондильоз суттєво погіршують якість життя. Якщо вчасно попереджати ці захворювання, можна зберегти активний спосіб життя, уникаючи больових симптомів.
  • Варто пам'ятати, що здорові кістки та суглоби відрізняються більшою міцністю та стабільністю. Це означає, що людина менш схильна до переломів, травм.
  • Запобігання розвитку захворювань опорно-рухового апарату допоможе збільшити тривалість життя та зберегти його якість.

Розповсюджені захворювання опорно-рухового апарату

Існує перелік захворювань хребта та суглобів, які можна навести як приклади.

Одним з найпоширеніших є остеохондроз: характеризується зносом міжхребцевих дисків, викликає сильні болючі відчуття, обмеження рухів, пошкодження нервових структур.

Артрит – характеризується запаленням суглобів, може призводити до деформацій та ураження хрящової тканини. Супроводжується больовими відчуттями, запаленням, обмеженістю рухів.

Наслідки даних захворювань, які не лікували вчасно, можуть бути досить серйозними:

  • порушення фізичного стану;
  • неконтрольований біль;
  • обмеження рухів;
  • погіршення самопочуття та якості життя людини.

Для боротьби з травмами опорно-рухового апарату є не лише реабілітації, а й різні методи лікування. Артифлекс є одним із найбільш ефективних препаратів, які використовуються для відновлення – він розроблений спеціально для підтримки здоров'я.

Артифлекс: на варті здоров'я кісток та суглобів!

Артифлекс містить список активних речовин: хондроїтин, глюкозамін, метилсульфонілметан, колаген, вітаміни. Основними будівельними білками хрящової тканини є глюкозамін та хондроїтин, вони допомагають відновлювати ушкоджений суглоб. Метилсульфонілметан має протизапальну дію, допомагаючи знижувати больові відчуття. Вітаміни сприяють зміцненню імунної системи, а колаген підтримує кісткову тканину.

Артифлекс доступний у різних формах випуску: таблетки, капсули, крем. Кожен може вибрати відповідну форму препарату. Застосування препарату рекомендується особам, які страждають на наступні захворювання: артрит; остеохондроз; радикуліт; артроз тощо. Також він може бути корисним людям, які страждають від ризику факторів:

  • підвищені фізичні навантаження;
  • старіння;
  • спадкова схильність.

Перед початком застосування препарату важливо проконсультуватися з лікарем: протипоказання пов'язані з алергічними реакціями на компоненти препарату.

Не забувайте про здоров'я своїх кісток та суглобів – вони відіграють важливу роль в активному, здоровому, повноцінному житті!

Автор – Щербакова Олександра, Аптека АНЦ

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...