• Головна
  • Найкращі чохли для Google Pixel 8 Pro у 2023 році
Новини компаній
16:00, 21 жовтня 2023 р.

Найкращі чохли для Google Pixel 8 Pro у 2023 році

Новини компаній

Після двох років моделей Google Pixel 6 Pro і 7 Pro, які вирізнялися вигнутими краями, що часто призводили до ковзання або згинання корпусу при триманні в руках, нарешті настав час Google Pixel 8 Pro, яка повернула плоский екран. Це дійсно чудо!

У додаток до цього, Pixel 8 Pro оснащений найкращою камерною системою, яка коли-небудь була в цій лінійці, і найкращим варіантом синього кольору, який прикрашає Pixel з часів оригінального телефону. Незалежно від того, чи ви обираєте Pixel 8 Pro в синьому кольорі Bay Bay, вишневому фарфорі чи класичному Obsidian, важливо продемонструвати цей витвір і, що ще важливіше, забезпечити його захист задньої панелі з матового скла від подряпин і рамки, яка блищить, від вм'ятин та випадіння з рук.

Caseology Parallax для Pixel 8 Pro

Caseology Parallax займав лідируючі позиції серед покупців три покоління поспіль: починаючи з кубічного візерунка на задній панелі до надзвичайно зручних боків і бездоганної міцності. Паралакси на моделях Pixel 6, 5a та 4as досі мають презентабельний вигляд і працюють навіть після двох років використання Pixel 6 Pro моїх батьків

Ringke Fusion для Pixel 8 Pro

Цей чудовий чохол на відміну демонструє яскраві кольори та округлі кути Pixel 8 Pro із точністю та вишуканістю, а також забезпечує надійний захист від ковзання, подряпин і падінь. Є варіанти у двох варіантах: Crystal Clear, який є більш прозорим, але схильний до слідів від пальців, і Matte Clear, який має матову і більш вишукану текстуру, що ідеально пасує до матового скла вашого пристрою.

Peak Design Everyday Loop для Pixel 8 Pro

Чохол для Google Pixel 8 Pro тепер має Peak Design, який має нестандартний дизайн Everyday Case із Everyday Loop. Легко суміщається з системою кріплення Peak Design Mobile і аксесуарами MagSafe, Everyday Loop дасть можливість триматися за будь - яких обставин. Зверніть увагу, що це перше покоління чохлів Peak Design для Android, які створені у правильних кольорах.

Caseborne Ultra Hybrid для Pixel 8 Pro

Компанія Caseborne, яка відома своїми надійними чохлами, представляє гладкий, тонкий, прозорий чохол для Pixel 8 Pro із підтримкою технології MagSafe. Цей чохол призначений для відображення іконічного дизайну Pixel і дозволяє використовувати переваги магнітної бездротової зарядки та аксесуарів MagSafe. Хоча виробник зазначає, що цей чохол витримує падіння з висоти 6,5 метри, я б рекомендував довіряти йому лише на висоті 3 - 3,5 метри,враховуючи його тонкий дизайн.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...