• Головна
  • Нескінченна робота піротехніків: на Донеччині за добу знайшли понад 120 вибухонебезпечних предметів
17:29, 27 жовтня 2023 р.

Нескінченна робота піротехніків: на Донеччині за добу знайшли понад 120 вибухонебезпечних предметів

Нескінченна робота піротехніків: на Донеччині за добу знайшли понад 120 вибухонебезпечних предметів

Служби порятунку обстежують та очищують території Донеччини від вибухонебезпечних предметів. Робота триває щодня, і триватиме навіть після закінчення воєнних дій. 

Про це повідомляєголовне управління ДСНС України у Донецькій області. “Протягом минулої доби піротехнічні групи Служби порятунку здійснили 30 залучень на території Краматорського та Покровського районів”, - йдеться в повідомленні. Як зазначається, піротехніки виявили 121 вибухонебезпечний  предмет, обстеживши територію площею 4,58 га.

“Професія піротехніка ДСНС є важливою складовою в системі забезпечення безпеки суспільства та захисту від надзвичайних ситуацій. Кожен день піротехніки Служби порятунку обстежують та очищують території Донеччини від вибухонебезпечних предметів, ризикуючи власним життям”, - кажуть в головному управлінні ДСНС України у Донецькій області.

Як раніше писали 62.ua, головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій створило мобільний клас з мінної безпеки, щоб навчити населення Донеччини реагувати на небезпечні ситуації.

Єлизавета Шибаєва





Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Донеччина #розмінування
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Останні новини
Оголошення
live comments feed...