• Головна
  • Поломки опалювальних котлів: основні причини та способи усунення
Новини компаній
17:40, 5 січня

Поломки опалювальних котлів: основні причини та способи усунення

Новини компаній

Опалювальні котли, як і будь-яка інша техніка іноді можуть давати певні збої у своїй роботі, а то й зовсім ламатися, і потребувати втручання в їх конструкцію з метою подальшого проведення ремонтних робіт.

Дуже часто різні причини несправності можна усунути самостійно без необхідності звертатися до послуг майстрів. Іноді слід уважно ознайомитися з інструкцією з експлуатації, яку спочатку прикріпив до виробу виробник. Плюс до всього іншого теж знадобиться основний перелік поломок і способи ремонту котлів. Далі поговоримо про ремонт котлів і не тільки.

Про що важливо пам'ятати, коли йдеться про необхідність ремонту котлів?

Існують різні типи несправностей такого опалювального обладнання як котли. Наприклад, опалювальний котел може не підключатись. Найчастіше це відбувається через його відключення від електромережі чи відсутність електрики. Ще частіше він не включається через засмічення фільтра грубої очистки або через коротке замикання. У переліку причин можуть бути такі:

  • не працює насос через скупчення повітря або те, що заклинило ротор;
  • стався вибух варистора, який захищає котел від напруги;
  • відмовив кімнатний датчик через батареї електронного термостата, що сів, або через обрив ланцюга датчика.

Крім того, іноді бувають ситуації, коли полум'я в горілці зовсім не запалюється або гасне, теплоносій котла не гріється, полум'я відстає від форсунок або котел починає коптити. Ремонт котла може знадобитися в ситуаціях, коли відбувається загасання вогню в котлі влітку або агрегат працює незвично голосно. Всі ці та багато інших несправностей можуть спричинити те, щоб було проведено заміну та встановлення іншого котла або ремонт старого агрегату.

Незважаючи на те, якої саме фірми опалювальний котел зараз є у вас, а якщо вам потрібен ремонт котлів Одеса від професіоналів своєї справи, а також обслуговування котлів Одеса, ласкаво просимо до компанії DoMaster.

Переваги звернення до DoMaster

DoMaster – це досить відома українська компанія, яка надає своїм клієнтам професійні послуги у сфері ремонту котлів у місті Одеса. Тут працюють кваліфіковані та професійні фахівці, які завжди виконують монтаж та обслуговування котлів в Одесі з ремонтом агрегатів з обов’язковим використанням найсучасніших технологій та обладнання.

Фахівці компанії DoMaster ремонтують котли різних типів: твердопаливні, газові, електричні. Кожен співробітник компанії має успішний багаторічний досвід у сфері ремонту. Всі роботи тут проводяться виключно з використанням сучасних технологій та кращого обладнання. Висока якість ремонтних робіт, а також монтажних гарантують кожному без винятку клієнту. Плюс до всього порадують демократичні ціни на послуги.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...