• Головна
  • Евакуаційний потяг відбув з Покровська на Волинь: в ньому виїхало 53 мешканці Донеччини, - ФОТО
23:24, 3 травня
Надійне джерело

Евакуаційний потяг відбув з Покровська на Волинь: в ньому виїхало 53 мешканці Донеччини, - ФОТО

Евакуаційний потяг відбув з Покровська на Волинь: в ньому виїхало 53 мешканці Донеччини, - ФОТО

Через постійні обстріли та терор мирного населення з боку рф мешканці Донеччини вимушені покидати рідні домівки та евакуюватись до більш безпечних регіонів.

Сьогодні до Волинської області залізницею відправились 53 мешканці з різних громад Донецької області: Очеретиного, Часів Яру, Костянтинівки, Добропілля, Новогродівки, Мирнограду. З Покровської ТГ в західну частину України відправилось понад 20 осіб. Переважно, це матусі з дітьми, які в безпечному місці матимуть змогу оздоровитись та відпочити, повідомляє пресслужба Донецької ОДА.

Евакуаційний потяг відбув з Покровська на Волинь: в ньому виїхало 53 мешканці Донеччини, - ФОТО, фото-1

Проводжали мешканців Донеччини  фахівці Відділу освіти, Управління соціального захисту населення, інспектори КП «Муніципальна служба правопорядку», Нацполіції та ДСНС.

Евакуаційний потяг відбув з Покровська на Волинь: в ньому виїхало 53 мешканці Донеччини, - ФОТО, фото-2

«Безпека дітей – це пріоритет сьогодення. Ми дбаємо про покоління, яке підростає, та намагаємось всебічно підтримувати. Тож з метою убезпечення дітей Покровської громади 20 вихованців закладів дошкільної освіти з матусями евакуаційним потягом відправилися на Волинь. На місці перебування їм буде надано безоплатне проживання в євроумовах та харчування. Також донеччани як внутрішньо переміщені особи отримають по 3600 грн допомоги від держави. Під час перебування в евакуації вони матимуть чудову можливість оздоровитися», – розповіла начальниця відділу освіти Любов Воротинцева.

Евакуаційний потяг відбув з Покровська на Волинь: в ньому виїхало 53 мешканці Донеччини, - ФОТО, фото-3

Наступний евакуаційний рейс до Волинської області заплановано на 10 травня.

Нагадаємо, що евакуація до безпечного регіону здійснюється безкоштовно. Для попереднього запису охочі мають залишити заявку, зателефонувавши на номер «гарячої лінії»: 098 890 33 18.

Для евакуації тяжко хворих і людей з інвалідністю діють номери: 0 800 332 614, (099) 710-48-72, (099) 311-53-14, (096) 108-60-48.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Донеччина #Волинщина #евакуація
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...