• Головна
  • Green Day: міцний дух Української Свободи
Новини компаній
18:34, 20 травня

Green Day: міцний дух Української Свободи

Новини компаній
Green Day: міцний дух Української Свободи, фото-1

Green Day – вітчизняний виробник міцного алкоголю. Продукція цієї торгової марки відома не лише в Україні, вона успішно продається у кількох десятках країн із різних регіонів планети. Місія компанії – просування в маси концепції індивідуальної свободи та виробництво якісної горілки з натуральної, екологічно чистої сировини. Команда "Грін Дей" також пропагує свідомий підхід до вживання спиртних напоїв високої міцності, оскільки це дозволяє уникнути негативних наслідків. Всі сорти бренду виготовляються відповідно до суворих вимог міжнародних стандартів. Нашим повнолітнім читачам, які хочуть нових відчуттів, нагадуємо, що горілка Грін Дей у маркеті алкогольних штук Maudau доступна на замовлення 24/7.

Особливості технологічного процесу

Виробництво горілки на заводі компанії здійснюється за унікальною брендовою технологією, що передбачає використання чистої джерельної води та спиртів преміальної якості. Настоянка з вівсяних пластівців надає напою неповторного смако-ароматичного букету. Вода проходить стадію природної фільтрації через гравій та пісок, а також піддається озонуванню, іонному пом'якшенню, видаленню солей та проходить через додатковий потрійний фільтр. Це робить напій максимально м'яким у тому, що масова частка алкоголю — стандартні 40%. Фахівці компанії контролюють процес на всіх етапах. Мінімальне виділення альдегідів та сивушних олій при розумних дозах знижує згубну дію на організм. Якщо не зловживати кількістю, з горілкою Green Day ранкове похмілля не загрожує. Image

Що робить «Грін Дей» особливим брендом

Окрім чудової якості продукції, до переваг торгової марки можна віднести:

1. Ексклюзивний дизайн тари. Міцний алкоголь бренду Green Day розливається у скляні пляшки оригінальної форми. На вибір покупців є кілька варіантів тари з різним обсягом. Замовити горілку від цього та інших брендів онлайн можна у продуктовому інтернет-супермаркеті Маудау.

2. Ефективна дистрибуція та вдала маркетингова політика. Виробник співпрацює з великими дилерськими мережами, керівництво застосовує креативний підхід у рамках кампанії з просування торгової марки.

3. Відповідальне ставлення до захисту довкілля та суспільної місії. Компанія прагне зробити процес виготовлення міцних напоїв максимально екологічним, використовує сучасне обладнання, проводить навчання співробітників, бере участь у соціальних та благодійних програмах.

Горілка преміальної якості Грін Дей додасть «перчинки» до будь-якого святкового заходу. Цінителі міцного алкоголю воліють пити її в чистому вигляді, але вона підійде як основа для широкого розмаїття барних міксів підвищеної міцності.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...