• Головна
  • Детальний гайд на покупку великого холодильника
Новини компаній
08:39, 26 липня

Детальний гайд на покупку великого холодильника

Новини компаній

Великі холодильники — стратегічно правильне рішення, оскільки запас продуктів щонайменше на тиждень-два може виручити в критичній ситуації. Проте чи всі моделі однаково ефективні. Неправильно обрана техніка може завдати більше проблем, ніж радості. Розберемося в основних умовах. Image

Типи великих холодильників

Насамперед розберемося, які пристрої представлені на ринку. Залежно від того, скільки коштує холодильник на сайті АЛЛО, покупцям доступні три основні варіанти.

Холодильники збільшеної ширини (wide)

Найпростіший варіант - звичайна техніка, але збільшена завширшки до 70-80 см. Це дає приблизно +10 см корисного простору. Небагато, але іноді й цього достатньо. Плюс таких моделей вони не вимагають перестановки на кухні. Мінус — збільшення обсягу не дуже суттєве.

Side-by-Side

Side-by-Side складається з двох вертикальних відсіків - морозильної та холодильної камер. Ширина таких моделей зазвичай 80-90 см. Тобто корисний обсяг збільшується на 25-30 см. Side-by-Side особливо зручні для великих сімей з дітьми різного віку. Можна розподілити полиці між членами сім'ї за зростанням — молодшому нижньому, старшому верхньому. Кожен знатиме, де його продукти. Але є у Side-by-Side і мінуси. Через вузькі двері в них складно зберігати великий посуд на кшталт каструль або деко. Ширина кожного відсіку - всього 35-47 см. Це навіть менше, ніж у звичайному холодильнику.

French Door

French Door - мабуть, найзручніший тип серед великих. Зверху в нього розташована широка (80-90 см) холодильна камера з двома дверцятами. А знизу висувна морозилка. Така конструкція дуже ергономічна. У широкій камері зручно зонувати продукти. Наприклад, ліворуч класти овочі та фрукти, а праворуч – м'ясо та молочку. Можна навіть підписати на дверцятах, що десь лежить. При цьому не потрібно відкривати все одразу. Продукти не перемішуються і завжди можна швидко знайти необхідне. У широку камеру легко поміщаються великі каструлі, листи і навіть цілі туші. Морозилка у French Door теж зручна. Вона буває двох типів:

  1. Подвійна орна. Часто із незалежним регулюванням температури в кожній частині.
  2. Висувні ящики. Можуть бути повністю морозильними або із зоною свіжості.

Все це робить подібний форм-фактор універсальним вибором для більшості.

Вибір оптимальної моделі

Щоб вибрати ідеальний великий холодильник, оцініть:

  1. Розміри та планування вашої кухні. Чи вистачить місця для відчинення дверей та вентиляції?
  2. Потреби вашої родини. Які продукти і в яких кількостях ви зберігатимете? Чи потрібне вам зонування?

Порівнявши ці параметри, ви зможете підібрати оптимальну модель. Купівля великого холодильника – серйозна справа. Якщо самостійний вибір видається надто складним – проконсультуйтеся зі спеціалістами. Вони допоможуть підібрати ідеальну модель безпосередньо під ваші завдання.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...