• Головна
  • Автоматика для відкатних воріт, як обрати
Новини компаній
11:00, 1 серпня

Автоматика для відкатних воріт, як обрати

Новини компаній
Автоматика для відкатних воріт, як обрати, фото-1

Автоматизація відкриття і закриття відкатних воріт сьогодні стає все більш поширеною, адже це значно підвищує комфорт користувача. Звісно, кожен, хто планує встановлювати автоматику для відкатних воріт хоче підібрати найбільш оптимальну пропозицію по вартості, яка б прослужила довго та надійно. Для цього варто враховувати багато критеріїв вибору, адже не завжди дорожче - означає найкраще.

Поширені помилки при підборі автоматики

Дуже часто при виборі комплекту автоматики увагу приділяють не першочерговим критеріям, які відіграють не значну роль, а іноді взагалі не вартим уваги. Розглянемо найпоширеніші.

Висока вартість

Багато хто вважає, що дорожче означає краще. Дійсно, вартість автоматики залежить від якості, функціональності, зносостійкості, довговічності, а також бренду. АЛЕ, при підборі автоматики треба враховувати параметри воріт. Якщо це легенькі відкатні ворота, які будуть використовуватися з низькою інтенсивністю - не завжди доцільно встановлювати найдорожчу та найпотужнішу автоматику.

Відомий бренд

Спиратися при виборі автоматики лише на її ім’я також є доволі поширеним запитом клієнтів. Але ми вважаємо, що це не є основним критерієм. На ринку багато брендів, які не сильно поширені, але виготовляють доволі якісні комплекти автоматики. Якщо виробник надає гарантію не менше 5 років - це вже показник, що йому можна довіряти!

Країна виробництва

Всім відомо, що європейська якість цінується в усьому світі. А ось до країни-виробника Китай ставляться з обережністю та не завжди цінують якість їх товарів.

Китай = поганий виробник - це міф! В кожній країні є різні сегменти виробництва. Наша компанія пропонує автоматику не тільки європейської якості, а й якісну фабричну китайську автоматику, яка виробляється згідно всіх необхідних стандартів та технологій. Тому якщо Вам пропонують автоматику від країни-виробника Китай, це зовсім не означає, що вона буде погано Вам слугувати.

Головні критерії при підборі автоматики

Автоматизація відкатних воріт зробить процес відкриття-закриття більш комфортним в будь-яку пору року. Щоб правильно підібрати комплект автоматики для відкатних воріт, який би прослужив довго та надійно, необхідно враховувати технічні параметри та характеристики.

При підборі автоматики ми рекомендуємо звертати увагу на:

Запас потужності електродвигуна

Щоб забезпечити надійність роботи воріт, електродвигун повинен мати потужність, що в 2-3 рази перевищує фактичні потреби для їх функціонування.

Інтенсивність використання

При підборі автоматики необхідно знати скільки разів на годину або на день Ви плануєте здійснювати відкриття-закриття воріт. За цим принципом автоматику розділяють на побутову та промислову. Відповідно, при не сильно частому відкритті-закритті воріт підійде побутова автоматика, а при частому багатокористувальницькому використанні необхідно встановлювати вже промисловий варіант.

Кінцеві вимикачі

Автоматика для відкатних воріт, як обрати, фото-2

Кінцеві вимикачі слугують для автоматичного завершення циклу роботи воріт. Коли стулка досягає крайнього положення (повністю відкритого або закритого), мотор автоматично відключається. Для цього по боках зубчастої рейки встановлюються спеціальні кронштейни або магніти, а всередині приводу розміщені датчики, що реагують на ці елементи.

Для наших кліматичних умов ідеально підходить магнітна система кінцевих вимикачів. Ця система не чутлива до перешкод, таких як сніг або лід, і температурні коливання не впливають на її роботу.

Металевий редуктор

Автоматика для відкатних воріт, як обрати, фото-3

Металевий редуктор є надійним показником високої потужності електроприводу. Дорогі металеві шестерні зазвичай використовують тільки в потужних моделях, тому їх наявність в редукторі свідчить про високу якість та потужність техніки.

Підбір автоматики доволі відповідальний процес, якщо Ви маєте сумніви та не знаєте, чи вірно підібрали автоматику для відкатних воріт, тоді Ви завжди можете звернутися до нас і наші кваліфіковані спеціалісти обов’язково підберуть найоптимальніший варіант комплекту автоматики, який прослужить довго, надійно та забезпечить для Вас максимальний комфорт! 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...