• Головна
  • На Донеччині за добу окупанти 18 разів обстріляли населені пункти: дві людини загинули та ще вісім поранено
12:11, 18 серпня
Надійне джерело

На Донеччині за добу окупанти 18 разів обстріляли населені пункти: дві людини загинули та ще вісім поранено

На Донеччині за добу окупанти 18 разів обстріляли населені пункти: дві людини загинули та ще вісім поранено

За 17 серпня росіяни вбили 2 жителів Донеччини: у Мирнограді і Торецьку. Ще 8 людини в області за добу дістали поранення.

Про це повідомив очільник Донецької ОВА Вадим Філашкін.

Всього за добу росіяни 18 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 1565 людей, у тому числі 182 дітей.

Покровський район. У Курахівській громаді обстріляні Курахове, Трудове і Ганнівка. У Мирнограді 1 людина загинула і 4 поранені, пошкоджено 6 багатоповерхівок, аптеку, кінотеатр і 2 крамниці. У Сухому Яру Покровської громади поранено людину. У Гродівській громаді зруйновано 5 будинків.

Краматорський район. У Зарічному Лиманської громади 1 будинок зруйновано і 1 пошкоджено; у Ямполі зруйновано будинок; у Новому пошкоджено крамницю. У Костянтинівці пошкоджено 2 приватні будинки, адмінбудівлю і 2 інфраструктурні об'єкти; ще 2 будинки пошкоджено у Марковому.

Бахмутський район. У Торецьку загинула людина, пошкоджено будинок; у Щербинівці 1 людина поранена. У Часовоярській громаді 1 людина поранена, пошкоджено 2 багатоповерхівки, 2 приватні будинки і 2 господарчі будівлі. У Сіверську пошкоджено будинок.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Донеччина #окупанти #обстріли #наслідки
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...