• Головна
  • "Національний кешбек": Кабмін ухвалив постанову про компенсацію 10% за купівлю вітчизняних товарів
13:35, 20 серпня
Надійне джерело

"Національний кешбек": Кабмін ухвалив постанову про компенсацію 10% за купівлю вітчизняних товарів

"Національний кешбек": Кабмін ухвалив постанову про компенсацію 10% за купівлю вітчизняних товарів

Українські виробники та продавці зможуть подати через портал "Дія" заявку на участь у програмі "Національний кешбек". Повноцінно ця послуга запрацює вже у вересні цього року.

Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров у Telegram.

"Мінекономіки за ініціативою президента працює над програмою Нацкешбеку. Так українці зможуть щомісячно отримувати до 3 тисяч гривень компенсації за купівлю товарів українського виробництва. До програми громадяни зможуть під’єднатися через "Дію". Також у застосунку в кілька кліків можна буде перевірити суму нарахованого й виплаченого кешбеку, а потім витратити його на певні послуги", - написав він.

За ці гроші можна буде оплатити комунальні послуги, задонатити на армію, придбати військові облігації. Також їх можна витратити на транспорт, мобільний звʼязок, спорт, кіно і оплатити медичні послуги.

Українські виробники та продавці зможуть подати через "Дію" заявку на участь у програмі та зареєструвати перелік товарів. Повноцінно послуга запрацює у вересні. 

"Це буде так само просто, як податися на «ковідну тисячу» чи виплату для ВПО. Без зайвих візитів у держустанови та банки", - зазначив Федоров.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Кабмін #Національнийкешбек
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...