• Головна
  • Водяні внутрішньопідлогові конвектори опалення - як влаштований, особливості, монтаж
Новини компаній
16:08, 22 серпня

Водяні внутрішньопідлогові конвектори опалення - як влаштований, особливості, монтаж

Новини компаній

У проекті будівництва нового будинку неможливо не враховувати і опалювальну систему. А до питання опалювальної системи потрібно підходити серйозно та ретельно. Це дозволить економити не лише кошти, а й час. На ринку опалювальних систем з'являється все більше опалювальних приладів. Різні потужності, декоративність, габарити та продуктивність. На даний момент до моди входять і внутрішньопідлогові конвектори. Розглянемо переваги вбудованих у підлогу конвекторів на прикладі торгової марки Carrera.

Водяні внутрішньопідлогові конвектори опалення - як влаштований, особливості, монтаж, фото-1

Перевага внутрішньопідлогового конвектора

Внутрішньопідлоговий конвектор водяного опалення це сучасний опалювальний прилад високої якості. Даний прилад монтується у спеціально підготовлене місце у підлозі. Такий вид монтажу дозволяє максимально економити дорого житловий або офісний простір. Такий прихований монтаж не заважає продуктивності приладу, а навпаки дає перевагу прогріву всього приміщення рівномірно та якісно. Прихований монтаж у підлогу дозволяє встановлювати прилади біля панорамних вікон та вікон, де є низьке підвіконня. Такий вид обігріву приміщення не дозволяє накопичуватися конденсату на склінні приміщення. У опалювального приладу є декоративні грати. Такі грати виготовляються з будь-яких матеріалів і мають великий вибір кольорів та відтінків, що дозволяє вписатися в будь-який дизайн приміщення.

Декоративні решітки захищають внутрішньопідлоговий конвектор від прямого контакту з теплоносієм. Вони дуже міцні і можуть легко витримати вагу автомобіля, що сильно розширює застосування внутрішньопідлогового конвектора, який можна встановлювати не тільки в житловому приміщенні, але і в гаражі або в інших типах приміщення. Конвектори оснащені регуляторами потужності, і ви можете в будь-який момент виставити або підкоригувати потрібну вам температуру повітря в приміщенні.

Внутрішньопідлогові конвектори двох типів

  • Природна конвекція
  • Примусова конвекція

Природна конвекція полягає в природному кругообігу повітря. Тепле повітря легше, ніж холодне і тому воно завжди піднімається вище. Через час нагріте повітря охолоджується та опускається, вниз проникаючи знову на теплообмінник. Відбувається процес нагрівання і так по колу.

Водяні внутрішньопідлогові конвектори опалення - як влаштований, особливості, монтаж, фото-2

Внутрішньопідлогові конвектори з примусовою конвекцією оснащені вентилятором, який значно прискорює природний кругообіг повітря в приміщенні, тим швидше і якісніше прогріває приміщення. Такий конвектор оснащений термостатом. Термостат відповідає за включення та вимкнення вентилятора, коли це необхідно, а також регулює швидкість обертання лопат вентилятора. Такий тип конвектора служить для прогрівання великих приміщень, таких як торговельні зали або складські приміщення з великими вікнами.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...