• Головна
  • На Донеччині суд зупинив виконання договору на ремонт дороги вартістю 390 мільйонів поблизу зони бойових дій
11:58, 22 серпня
Надійне джерело

На Донеччині суд зупинив виконання договору на ремонт дороги вартістю 390 мільйонів поблизу зони бойових дій

На Донеччині суд зупинив виконання договору на ремонт дороги вартістю 390 мільйонів поблизу зони бойових дій

Порушення законодавства у сфері публічних закупівель були виявлені аудиторами Донеччини під час моніторингу процедури закупівлі робіт з капітального ремонту автомобільної дороги загального користування державного значення  «Т-05-09 Велика Новосілка – Амвросіївка».

Замовник, Служба автомобільних доріг у Донецькій області, не відхилив пропозиції учасників, які не відповідали вимогам тендерної документації в частині підтвердження кваліфікаційних критеріїв. Натомість, за відсутності законних підстав, розмістив повідомлення з вимогою про усунення невідповідностей та уклав договір підряду з одним із учасників на суму 390 млн гривень, Про це повідомляє пресслужба Управління Східного офісу Держаудитслужби в Донецькій області.

Не погодившись з висновком аудиторів, об’єкт контролю звернувся до Донецького окружного адміністративного суду. Проте суд відмовив позивачу.

Обґрунтованість висновку аудиторів була також підтверджена Першим апеляційним адміністративним судом під час розгляду апеляційної скарги об’єкта контролю.

Крапку в цій справі поставив Верховний Суд.

Після чого на виконання вимог аудиторів Служба автомобільних доріг у Донецькій області припинила зобов’язання за договором в односторонньому порядку.



Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Донеччина #ремонтдоріг #суд
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...