• Головна
  • На Донеччині за добу окупанти 19 разів обстріляли населені пункти: дві людини загинули, девʼятеро поранено
10:26, 31 серпня
Надійне джерело

На Донеччині за добу окупанти 19 разів обстріляли населені пункти: дві людини загинули, девʼятеро поранено

На Донеччині за добу окупанти 19 разів обстріляли населені пункти: дві людини загинули, девʼятеро поранено

За 30 серпня росіяни вбили 2 жителів Донеччини — у Кураховому і Гірнику.  Ще 9 людей в області за добу дістали поранення.

Про це повідомив очільник Донецької ОВА Вадим Філашкін.

Всього за добу росіяни 19 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 3468 людей, у тому числі 365 дітей.

Покровський район. У Кураховому 1 людина загинула і 6 поранено, пошкоджено 12 багатоповерхівок, адмінбудівлю і крамницю; у Гірнику загинула людина, пошкоджено 5 приватних будинків і 2 багатоповерхівки; ще 1 будинок пошкоджено у Гострому. У Мирнограді пошкоджено 2 будинки і газогін. У Добропіллі пошкоджено 2 адмінбудівлі, 7 будинків і промзону. У Криворізькій громаді пошкоджено промзону. У Покровську пошкоджено об'єкт інфраструктури. Під постійним вогнем — Мар'їнська і Гродівська громади.

Краматорський район. У Лиманській громаді зруйновано 5 будинків у Зарічному і 1 у Торському. У Рай-Олександрівці Миколаївської громади пошкоджено 3 будинки.

Бахмутський район. Пошкоджено будинок у Торецьку, ще один — у Дружбі. У Часовоярській громаді пошкоджені 11 багатоповерхівок, 3 приватні будинки і нежитлова будівля.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Донеччина #окупанти #обстріли #наслідки
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...