• Головна
  • Донецький національний технічний університет переїжджає на Львівщину, - ВІДЕО
15:03, 11 вересня

Донецький національний технічний університет переїжджає на Львівщину, - ВІДЕО

Донецький національний технічний університет переїжджає на Львівщину, - ВІДЕО

Донецький національний технічний університет, який з початку великої війни базується в Луцьку, знову переїжджає, тепер у Львівську область.

Наразі процес релокації, який триватиме до двох місяців, на початковому етапі, а саме – стадії оформлення договорів оренди, йдеться у сюжеті ТРК «Орбіта».

28 серпня вийшов наказ Міністерства освіти і науки про переміщення закладу до міста Дрогобич Львівської області.

«Завдяки підтримці міської ради, завдяки нашому меморандуму про співробітництво з Дрогобицької міської радою ми отримали пропозицію переїхати у місто Дрогобич. Місцева влада виділяє нам невеликий корпус у якому ми плануємо організувати навчальний корпус і приміщення для організації роботи адміністрації», - повідомила проректорка з наукової-педагогічної діяльності ДонНТУ Вікторія Воропаєва.

Наразі процес релокації, який триватиме до двох місяців на початковому етапі, а саме стадії оформлення договорів оренди.

«Ми загалом на початкову етапі маємо взяти в оренду десь приблизно 1400 квадратних метрів приміщень. 600 квадратів для розміщення всіх служб університету і близько 800 квадратів для облаштування навчального корпусу», - повідомив ректор ДонНТУ Ярослав Ляшок.

Також університет має підтримку від міської ради та обласної адміністрації, як Львівської так і Донецької щодо пошуку місць для проживання співробітників та студентів поблизу нового місця релокації.

«Це будуть комфортні гуртожитки для переселенців, які були обладнані, як прихистки для ВПО ще одразу після початку повномасштабного вторгнення у 2022 році», - розповіла Вікторія Воропаєва.

Читайте також: У Львові почали закладати фундамент для семи будинків, де зможуть проживати поранені переселенці, - ФОТО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львівщина #ДонНТУ #Дрогобич #Донеччина #релокація
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...