• Головна
  • На Донеччині через обстріли окупантів за добу поранено десять мирних жителів
10:45, Сьогодні
Надійне джерело

На Донеччині через обстріли окупантів за добу поранено десять мирних жителів

На Донеччині через обстріли окупантів за добу поранено десять мирних жителів

За 18 вересня росіяни поранили 10 жителів Донеччини: 3 у Костянтинівці і Малинівці, 2 в Удачному, 1 в Часовому Яру і Торецьку.

Про це повідомив очільник Донецької ОВА Вадим Філашкін.

За добу з лінії фронту евакуйовано 730 людей, у тому числі 83 дитини.

Покровський район. У Кураховому пошкоджено інфраструктурний об'єкт, у Курахівці — крамницю, в Острівському і Гірнику — по 1 приватному будинку. У Мирнограді пошкоджено соціальний об'єкт. У Покровську пошкоджено приватний будинок. В Удачному поранено 2 людини, пошкоджено 5 будинків.

Краматорський район. У Лимані пошкоджено 5 багатоповерхівок, 2 інфраструктурні об'єкти і авто. У Малинівці Миколаївської громади поранено 3 людини, пошкоджено складське приміщення. У Костянтинівці поранено 3 людини, пошкоджено 3 багатоповерхівки, 2 автомобілі і об'єкт інфраструктури; у Марковому пошкоджено 3 приватні будинки.

Бахмутський район. У Сіверську зруйновано 1 будинок і 4 пошкоджено. У Торецьку поранено людину, зруйновано будинок. У Часовоярській громаді поранено людину, пошкоджені 7 приватних будинків, багатоповерхівка, 4 нежитлові приміщення, 2 інфраструктурні об'єкти і промислова будівля.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Донеччина #окупанти #обстріли #наслідки
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...