• Головна
  • Нацгвардійці вибили окупантів із будівель промзони поблизу терикону на сході Селидового, - ВІДЕО
15:29, Вчора

Нацгвардійці вибили окупантів із будівель промзони поблизу терикону на сході Селидового, - ВІДЕО

Нацгвардійці вибили окупантів із будівель промзони поблизу терикону на сході Селидового, - ВІДЕО

Гвардійці 15-ї бригади «Кара-Даг» вибили окупантів із будівель промзони поблизу терикону на сході Селидового.

Відео оприлюднили в мережі, повідомляє «Мілітарний».

Аеророзвідка 1-го батальйону оперативного призначення зняла кадри боїв поблизу шахт, де бійці нацгвардії на бронетранспортері під покровом ночі увірвалися в забудову та зачистили її від окупантів.

Екіпаж на БТР-4 «Буцефал» розстріляв із 30-мм автоматичної гармати будівлі, де могли перебувати ворожі сили, після чого успішно покинув позицію.

Варто зауважити, що попри інформацію джерела, насправді бої йдуть в околицях міста Селидове на території шахти Коротченка південніше терикону.

Нацгвардійці вибили окупантів із будівель промзони поблизу терикону на сході Селидового, - ВІДЕО, фото-1

Крім того, бої також тривають поряд із шахтами у лісистій місцевості, де бійці 1-го батальйону 15 бригади НГУ разом із суміжними підрозділами відбили наступ росіян.

На одному з оприлюднених відео було показано підбитий російський бронетранспортер БТР-80, а також покинуту українську бойову машину піхоти M2 Bradley (позначено червоним на мапі).

Водночас, судячи з пересувань окупантів на західних околицях сусідньої Михалійвки, цей населений пункт був остаточно втрачений.

Очевидно, головною метою російського угрупування військ на цьому напрямку є захоплення териконів, які дозволять закріпитися на місцевості та зайняти панівну висоту. Остання допоможе контролювати місцевість навколо.

Зокрема, контроль цієї висоти стане важливою перевагою для окупантів у боях за місто Селидове, котре у такому разі буде видно як на долоні.

Лінія бойового зіткнення в районі н.п. Селідове станом на 11 жовтня за версією DeepState Лінія бойового зіткнення в районі н.п. Селідове станом на 11 жовтня за версією DeepState Н

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Донеччина #Нацгвардія #окупанти #знищення
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...