• Головна
  • ЗСУ зупинили просування російських військ під Селидовим, - аналітик BILD
10:51, 14 жовтня

ЗСУ зупинили просування російських військ під Селидовим, - аналітик BILD

ЗСУ зупинили просування російських військ під Селидовим, - аналітик BILD

 Місто Селидове Донецької області — одне з передмість Покровська, до війни там мешкало близько 23 000 осіб.

Багато населених пунктів довкола вже зайняті російськими військами, але під Селидове оборону успішно тримає 15-та бригада Нацгвардії України «Кара-Даг», повідомляє німецьке видання BILD.

Сотні російських солдатів атакують там щодня, кілька разів вони вже входили на околиці Селидове, але щоразу відступали. Наприклад, вони намагалися взяти вугільну шахту на північному сході міста. Але в бій вступив український БТР-4, який змусив ЗС РФ втекти.

«У Миколаївці, Новогродівці, Гродівці — всюди росіяни підійшли дуже близько до Покровська. Винятком є ​​лише місто Селидове та його околиці, де оборону дуже добре тримає бригада “Кара-Даг”. Там російська армія найменше просунулася.

При цьому треба сказати, що їхній південний фланг в Україні повністю зруйнований, а північний фланг також під загрозою. Це завжди велика проблема: коли одна українська бригада добре обороняється та стримує росіян, вона дуже залежить від сусідніх бригад і все одно має відступати, щоб уникнути оточення», — заявив експерт BILD з аналізу відкритих даних Юліан Репке.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Донеччина #Селидове #ЗСУ #окупанти #Репке
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...