• Головна
  • У «ДНР» придумали, як жителі в окупації можуть припиняти трудові відносини з українськими роботодавцями
16:55, Вчора

У «ДНР» придумали, як жителі в окупації можуть припиняти трудові відносини з українськими роботодавцями

У «ДНР» придумали, як жителі в окупації можуть припиняти трудові відносини з українськими роботодавцями

У псевдореспубліці «ДНР» придумали, як жителі в окупації, які раніше працювали на українських підприємствах, можуть припинити трудові відносини з роботодавцями.

Про це 17 серпня пишуть місцеві інформ-ресурси, цитуючи так званого «главу уряду ДНР» Євгенія Солнцева, який заявив про відповідну зміну в «постанові», що регулює ці норми.

«Тепер для внесення до трудової книжки необхідного запису людям не обов'язково їхати туди, де вони безпосередньо були працевлаштовані. Зробити це можна в місцевій адміністрації за новим місцем проживання», - йдеться в повідомленні.

Спочатку в «документі» було зазначено, що запис про припинення трудових відносин з українським роботодавцем вносять до трудової книжки за новим місцем роботи. У результаті виникли складнощі у людей, які поки що не планували працевлаштування. Правку внесли. Однак виникли труднощі у «переселенців»: щоб упорядкувати свої справи, їм потрібно було повернутися за адресою реєстрації роботодавця.

Пропагандисти пишуть, що «датою фактичного припинення трудових відносин вважається дата видання главою ДНР указу про створення місцевої адміністрації або про включення в зону відповідальності відповідної місцевої адміністрації того населеного пункту, на території якого велася трудова діяльність».

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#ДНР #працевлаштування #трудовівідносини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...