• Головна
  • Сергія Сивоху у роковини смерті перепоховали у Донецьку, - ФОТО
13:58, Сьогодні
Надійне джерело

Сергія Сивоху у роковини смерті перепоховали у Донецьку, - ФОТО

Сергія Сивоху у роковини смерті перепоховали у Донецьку, - ФОТО

У четвер, 17 жовтня, виповнився рік з дня смерті Сергія Сивохи, гравця у КВК, шоумена, телеведучого, а також ексрадника секретаря РНБО з питань реінтеграції і відновлення Донбасу (на громадських засадах). Дружина Сергія Сивохо показала його могилу.

В роковини смерті Тетяна Сивохо опублікувала пост у Facebook, в якому вшанувала пам’ять чоловіка, та показала фото його могили. В пості вона зазначила, що він похований на «рідній землі», повідомляє NV.

«Ти щиро вірив, що повернешся в рідний український Донбас! Тепер ти на рідній землі, спочивай з миром моя любов!», — зазначила вона.

@Тетяна Сивохо/Facebook
Фото: @Тетяна Сивохо/Facebook

Сергій Сивохо був уродженцем Донецька. Рік тому під час прощання із Сивохою у Києві його дружина та матір, яка залишається в окупованому Росією Донецьку, повідомили, що планують поховати його на центральному цвинтарі рідного міста. Про це писало видання Oboz.ua.

Тоді матір, заради офіційного прощання із сином, приїхала до столиці України з Донецька через пункт пропуску Колотилівка у Сумській області.

«Прах Сергія планую перевезти до Донецька. На центральному цвинтарі в Донецьку поховано його батька, дідуся і дві бабусі. Як ви вважаєте, хіба я не правильно роблю, що хочу, щоб він спочивав біля рідних?) Мені 78 років, і треба ж — єдиний син», — розповіла вона в інтерв'ю виданню рік тому.

Написи на могилі Сергія Сивохо зроблені російською мовою. Чи зробила родина Сергія Сивохи, так як планувала, достеменно невідомо. Його дружина Тетяна Сивохо у своєму пості не говорить про це прямо.

Під час Революції Гідності був учасником Антимайдану, а в 2019 році він назвав війну на Донбасі внутрішнім конфліктом. На тлі приходу партії Слуга народу почав будувати політичну кар'єру. В ролі радника секретаря РНБО(2019−2020) та очільника«платформи примирення» відзначився кількома гучними скандалами.

Сергій Сивохо помер 17 жовтня 2023 року у віці 54 років у Німеччини внаслідок хронічної хвороби легень.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Донецьк #Сивохо #перепоховання
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...