• Головна
  • Росіяни розстріляли автомобіль з цивільними та двох жінок у Селидове: прокуратура розпочала розслідування
11:28, Вчора
Надійне джерело

Росіяни розстріляли автомобіль з цивільними та двох жінок у Селидове: прокуратура розпочала розслідування

Росіяни розстріляли автомобіль з цивільними та двох жінок у Селидове: прокуратура розпочала розслідування

Сьогодні, 27 жовтня,  у декількох telegram-каналах опубліковано інформацію про вбивства окупантами мирних жителів у м. Селидове.

На оприлюдненому відео зафіксовано, як представники військ держави-агресора, ймовірно, розстріляли з автоматичної зброї цивільний автомобіль у населеному пункті. Під час атаки в салоні перебували двоє громадян, одного з яких поранено. Після цього на місце події прибули військові ЗСУ та, відтягнувши з лінії вогню постраждалого, надали йому першу медичну допомогу й евакуювали цивільних з-під обстрілу. Попередньо, це сталось 24 жовтня 2024 року.

Крім того, за даними медіа, ворог розстріляв у місті двох жінок. Також, як зазначають інтернет-ресурси, в районі приватного сектору, що практично не постраждав від активних бойових дій, знаходяться тіла загиблих цивільних. Тобто вказані вбивства відбувалися, попередньо, вже після взяття під контроль цих територій противником.

Наразі проводяться невідкладні слідчі (розшукові) дії, направлені на встановлення всіх обставин подій та ідентифікацію жертв окупантів.

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 КК України).

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Донеччина #окупанти #Селидове #розстріл #цивільні
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...