• Головна
  • На Донеччині Президентська бригада розбила штурмові підрозділи окупантів поблизу Вугледара, - ВІДЕО
12:28, Вчора
Надійне джерело

На Донеччині Президентська бригада розбила штурмові підрозділи окупантів поблизу Вугледара, - ВІДЕО

На Донеччині Президентська бригада розбила штурмові підрозділи окупантів поблизу Вугледара, - ВІДЕО

Окрема президентська бригада розбила штурмові підрозділи окупантів поблизу Вугледара, де ворог планував провести великий наступ.

Відповідне відео було опубліковане на офіційній сторінці підрозділу у Telegram, повідомляє «Мілітарний».

На цьому напрямку росіяни здійснили спробу проведення масованого механізованого штурму, залучивши значну кількість бойової техніки та танків.

Завдяки аеророзвідці 3-го механізованого батальйону, військові зуміли своєчасно виявити ворожу техніку та оперативно підготуватися до відбиття штурму і її знищення.

Основним засобом ураження російської бойової техніки стали FPV-дрони, які ефективно вражали броньовану техніку на значних відстанях від позицій.

Завдяки роботі пілотів ударних БпЛА «Bulava» 3-го механізованого батальйону та «Химер» 20-го окремого батальйону спеціальних операцій Окремої президентської бригади, штурмові підрозділи ворога почали зазнавати втрат ще до підходу до позицій українських захисників.

Також у знищенні ворога взяли участь пілоти FPV-дронів зі 194-ї понтонно-мостової бригади Державної спеціальної служби транспорту.

Загалом ворогу були завдані втрати у 20 знищених бойових машин, у тому числі бойових машин піхоти, бронетранспортерів, вантажівок та танків.

Знищення ворога відбувалося за координатами 47.798283, 36.995899, де бійці намагалися зупинити ворожий наступ, а також за координатами 47.792536, 36.995673 у населеному пункті Золота Нива.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Донеччина #ЗСУ #окупанти #штурм #знищення
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...