• Головна
  • Жіночі команди "Шахтаря" та "Кривбасу" після матчу влаштували грандіозну бійку, - ВІДЕО
17:23, 24 квітня

Жіночі команди "Шахтаря" та "Кривбасу" після матчу влаштували грандіозну бійку, - ВІДЕО

Жіночі команди "Шахтаря" та "Кривбасу" після матчу влаштували грандіозну бійку, - ВІДЕО

Наднапруженим вийшов матч 16 туру жіночого чемпіонату України з футболу між Шахтарем та Кривбасом (0:1).

Єдиний гол у поєдинку був забитий на 61-й хвилині, коли капітан Кривбаса Даяна Семків не реалізувала пенальті, але за мить Віолета Тянь виправила її помилку, вдало зігравши на добиванні, повідомляє Чемпіон. 

У компенсований час донеччанки кинули всі сили, аби зрівняти рахунок. На останній штрафний навіть прибігла воротарка Людмила Устінова, але в підсумку м’яч опинився у її візаві Дар’ї Келюшик. 

Одразу після фінального свистка гравчині Кривбаса почали бурхливо святкувати важку перемогу, але вже за кілька секунд на полі зав’язалася масова бійка.

Як стверджує криворізький клуб у звіті на своєму офіційному сайті, неприємний епізод стався внаслідок провокації з боку суперниць. Шахтар, своєю чергою, поки ніяк не прокоментував інцидент. Зазначимо, що за підсумками цього дійства головна арбітриня Крістіна Козорог показала червоні картки Устіновій, Старухіній (обидві — Шахтар) та Келюшик (Кривбас). 

Завдяки перемозі над "Шахтарем" "Кривбас" продовжує чемпіонську гонитву за Ворсклою — від лідера чемпіонату України криворіжок відділяє лише три очки. А от Шахтар посідає 5-те місце в чемпіонській групі жіночої першості.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Шахтар #Кривбас #бійка
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...