• Головна
  • «Шахтар» забив три голи, але програв «Олександрії», - ВІДЕО
17:12, 24 серпня
Надійне джерело

«Шахтар» забив три голи, але програв «Олександрії», - ВІДЕО

«Шахтар» забив три голи, але програв «Олександрії», - ВІДЕО

У 4-му турі УПЛ «Шахтар» на виїзді грав з «Олександрією».

Наставник «оранжево-чорних» Маріно Пушич обрав на цей матч такий стартовий склад: Різник – у воротах, Матвієнко та Бондар вийшли в центрі оборони, на флангах – Конопля й Азаров, у середині поля діяли Криськів, Бондаренко та Судаков, на позиціях вінгерів – Кевін і Педріньйо, а в центрі нападу грав Сікан, повідомляє пресслужба донецького клубу.

Забили першими, але суперник відігрався

Обидві команди активно розпочали поєдинок, але в дебюті гостріше виглядали саме донеччани, яким і вдалося відкрити рахунок. На 16-й хвилині після прострілу Азарова з лівого флангу захисник господарів Шабанов зрізав м’яч у власні ворота – 0:1. Одразу ж успіх міг розвинути Сікан, однак із центру штрафного пробив впритул зі стійкою. Подвоїти перевагу «гірники» зуміли на 25-й хвилині: Конопля розігнав атаку правим флангом, Бондаренко вивів на ударну позицію Дмитра Криськіва, а той пробив з рикошетом від суперника під поперечину – 0:2. Проте олександрійці не збиралися здаватися без бою і ще до перерви оформили камбек. На 37-й хвилині Філіппов перехопив пас Азарова на Різника й уразив порожні ворота, а на 42-й Калюжний потужним пострілом влучив у дев’ятку, зрівнявши цифри на табло.

Перестрілка із сімома голами на користь господарів

Другий тайм розпочався з пенальті у ворота «Шахтаря»: після флангового прострілу м’яч влучив у руку Бондаря, а Філіппов реалізував вирок ударом у лівий кут. А на 57-й хвилині після стрімкої контратаки «Олександрії» той-таки Філіппов вийшов сам на сам і переграв Різника, оформивши хет-трик. Маріно Пушич відреагував на голи опонента одразу чотирма замінами: на поле вийшли Франьїч, Невертон, Егіналду і Траоре. Тим часом господарі створили ще один момент: Кравченко вистрілив здалеку в поперечину, Шабанов зіграв на добиванні, але Різник парирував удар. Решту часу «оранжево-чорні» провели в пошуках підходів до воріт суперника, утім олександрійці майже всією командою сіли в оборону й успішно відбивалися від атак гостей. Шанс забити мав Невертон, проте з вигідної позиції відправив м’яч над поперечиною, а Траоре завадили завдати удару після кросу з флангу. Лише на останній компенсованій хвилині Педріньйо вдався шикарний постріл з правого краю штрафного у дальню дев’ятку, що підбив остаточний рахунок. 3:4 – «Шахтар» у напруженій грі поступається «Олександрії».

Наступний матч чемпіонату команда Маріно Пушича проведе 1 вересня на виїзді з «Кривбасом». Початок о 18:00.

«Олександрія» (Олександрія) – «Шахтар» (Донецьк) – 4:3 (2:2)

Олександрія, КСК «Ніка», 1 180 глядачів

Голи: 0:1 Шабанов (16, а/г), 0:2 Криськів (25), 1:2 Філіппов (37), 2:2 Калюжний (42), 3:2 Філіппов (48, пен.), 4:2 Філіппов (57), 4:3 Педріньйо (90+5)

«Шахтар»: Різник, Конопля (Вінісіус Тобіас, 78), Бондар, Матвієнко (к) (Франьїч, 64), Азаров (Егіналду, 64), Криськів, Бондаренко (Невертон, 63), Судаков, Педріньйо, Кевін, Сікан (Траоре, 63)
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Олександрія #Шахтар #УПЛ
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...