Новини компаній
19:32, 30 жовтня

Як покращити смак мивіни

Новини компаній
Як покращити смак мивіни

Локшина швидкого приготування популярна не лише у бідних країнах. Багато знаменитостей (Шварценеггер, Дрю Беррімор, Ріанна) зізнавалися, що люблять таку їжу. Виробники намагаються не відставати, пропонуючи вермішелеві брикети з додатковими інгредієнтами, що покращують їх смак.

Причини популярності локшини швидкого приготування

В умовах тотального дефіциту часу можливість отримати готову страву всього за 5–8 хвилин — це величезна перевага. Від вас не потрібно зовсім ніяких кулінарних навичок: кинув брикет у окріп, додав вміст пакетиків, що додаються (якщо вони є) — і все. В екстремальних умовах (наприклад, на передовий), коли окріп недоступний, мивіну можна їсти без запарювання. Непоганий альтернативний варіант - супи швидкого приготування, а також китайська локшина в пакетиках . Незважаючи на багатий вибір із різними смаками, при регулярному вживанні така їжа набридає. Виправити ситуацію допомагає додавання своїх інгредієнтів.

Майонез

Інгредієнт корисним не назвеш, але любимо, оскільки смачний. Втім, поєднання майонезу з локшиною подобається не всім. Його можна намазувати на хліб, з таким народним бутербродом будь-яка страва видасться більш апетитною.

Сир

Ще один досить універсальний продукт, що покращує смак багатьох страв. Щодо локшини швидкого приготування є одна особливість: найкращим вибором буде продукт, який у окропі потече, тобто не дуже твердий. Навіть такий бюджетний варіант, як плавлений сир у слайсах, дуже непоганий. Для гурманів можна запропонувати, наприклад, камамбер.

М'ясо

Тут без запитань: м'ясо та вермішель поєднуються просто чудово. А як же швидкість приготування? Тут теж проблем не повинно бути, якщо використовувати готові м'ясні продукти. Або хоча б напівфабрикати. Бюджетне рішення - сосиски, яким п'яти хвилин буде достатньо, щоб набрякнути. Але якщо час є (а можна зробити це і заздалегідь), краще підсмажити бекон, нарізаний свининою скибочками або куряче філе.

Гриби

Відмінна добавка до локшини. Свіжі потрібно приготувати, що вимагатиме чимало часу. Натомість, консервовані, придбані в магазині МАУДАУ — інша річ. Головне, щоб вони не були надто холодними, прямо з холодильника.

Гострий соус

Ця добавка для аматора. Але краще, ніж червоний чи чорний мелений перець. У будь-якому холодильнику такий продукт знайдеться.

Яйця

Вони теж чудово ладнають з вермішеллю, а з мивіною тим паче. У будь-якому вигляді, і зварені, і підсмажені. Багато хто вважає за краще розбити сире яйце в окріп з локшиною, і воно встигає зваритися.

Що робити з бульйоном, що залишився.

Можна просто його випити, вилити. Але є ще один практичний варіант: засипати в бульйон заздалегідь зварений рис. Він швидко вбере рідину, і ви отримаєте ще одну самодостатню страву.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...